Няколко седмици след като Михаела Маринова бе отличена за дебют, а „Стъпка напред“ за песен и за видеоклип на Годишните музикални награди на БГ Радио, новият й сингъл ще звучи в ефир и в клубовете с още една версия. Официалната премиера на денс ремикса на „Не ти ли стига“ е днес, 5 юли, от 20:00 ч. във VBOX7 канала на „Вирджиния Рекърдс“.

Клубният ремикс е дело на DJ Ross, а миксът и мастърът са поверени на хип-хоп изпълнителя и музикален продуцент Николай “X” Николов. „Благодарение на тази колаборация „Не ти ли стига“ е със съвсем ново и супер свежо звучене, което носи енергията на лятото и вярвам, че ще бъде приятна изненада за феновете“, споделя Михаела.

Текстът и композицията на „Не ти ли стига са на Pavell (половинката от хип-хоп дуета на годината Pavell & Venci Venс'), а видеото - на режисьора Жоро Манов и екипа на Clamer Design Studio.

След като покори публиката на Фестивала на цветовете на 2 юли, днес Михаела Маринова излиза на сцената на националното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour във Варна, а на 15 юли младата изпълнителка ще бъде една от звездите на тазгодишното издание на фестивала Bansko Beat.