Рок  радиото на България стартира нова игра в ефира си, наречена „Z-Rock Depeche Mode Battle“. Играта е част от мащабната промоция на „Spirit“ - новият албум на легендарното британското трио Depeche Mode, който излезе на българския пазар със специалната медийна подкрепа на Z-Rock.

Две седмици всеки ден Z-Rock ще раздава по един диск с албума на Depeche Mode. За участие в играта „Z-Rock Depeche Mode Battle“ следи специалния пост във Facebook страницата на Z-Rock. Избери своето предпочитано Depeche Mode парче от специално създаденото за деня изображение. Споделете своя фаворит под поста и така участвате в играта „Z-Rock Depeche Mode Battle“. Печелившите ще бъдат обявявани всеки делник в предаването на Краси Москов в ефира на Z-Rock.

„Spirit“ е четиринадесетият студиен албум на Depeche Mode, чиито записите са направени в Санта Барбара и Ню Йорк, а продуцент е Джеймс Форд от Simian Mobile Disco. Албумът „Spirit” - част от играта „Z-Rock Depeche Mode Battle“, е предоставен от Вирджиния Рекърд/Сони Мюзик и може да бъде поръчан от musicmall.bg тук: CD стандартна и делукс - http://bit.ly/2mhqnkA ; винил - http://bit.ly/2m8eS35

Тази година групата стартира и световно турне под наслова „Global Spirit Tour”, по време на което ще представи и новия си албум. Първата спирка в обиколката им е  Стокхолм, Швеция.  За жалост, турнето не включва посещение в България, но можете да чуете групата най-близо в Ключ (23 юли), Будапеща (22 май) или Любляна (14 май). Останалите спирки, част от турнето, можете да видите на официалния сайт на групата.

Повече за играта „Z-Rock Depeche Mode Battle“ можете да намерите на zrock.bg