Продажбите на дебютния албум на Pavell & Venci Venc’, “SETAABRAT”, на физически носител и в дигиталните платформи достигнаха златен статус шест месеца след премиерата му (24/11/2016, Вирджиния Рекърдс).

Артистите и продуцентите им от „Вирджиния Рекърдс“ получиха специален плакет със златна плоча от БАМП (Българска асоциация на музикалните продуценти - национална група на Международната федерация на звукозаписната индустрия) само два дни преди връчването на Годишните музикални награди на БГ Радио 2017, за които дуото е с общо 8 номинации в 5 категории, включително и в категорията „БГ Албум“. „Златният албум за музиканта е като златния медал за спортиста. Това обаче е само една от сбъдналите се наши мечти. Най-доброто тепърва предстои“ коментират Pavell & Venci Venc’.

Албумът “SETAABRAT” съдържа 18 песни и включва някои от най-големите хитове на изпълнителите като едноименният сингъл “SeTaaBrat”, „Вдигам Level” с участието на Кристиан Костов, „Единствената“ с участието на Моисей, „Момичето от квартала“, “MUTE” и други. Албумът е наличен на физически носител и в дигитална версия тук: https://setaabrat.lnk.to/Mp7zA

Последните 12 месеца бяха изключително успешни за дуета – три #1 сингъла в еърплей чарта на България, над 20 милиона гледания в канала на Virginia Records в YouTube и стотици клубни участия и концерти.  Pavell & Venci Venc’ дебютираха и като водещи в предаването „Гласът на България“, което приключи преди дни. Момчетата са и сред звездите на националното турне „Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour“ като освен хитовете от албума ще изпълнят и най-новата си колаборация с братята Пламен и Иво, и DARA – „Няма да си тръгнеш с друг“.

На сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио 2017, Pavell & Venci Venc’ ще представят и новото си парче „Само по татуси“,  както и на многобройните си клубни участия през лятото. Двамата са и сред малкото български артисти, поканени за участие в грандиозното първо издание на MTV Presents Varna Beach на 15 юли.

Слушайте целия албум “SETAABRAT” в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=X3SfFdAGMxc&spfreload=10