В премиерната седмица на новия си едноименен албум, момичетата от 'Fifth Harmony' - Ally, Dinah, Lauren и Normani - представиха на сцената на MTV VMA абсолютния хит и пилотен сингъл от новия им албум - “Down” с участието на Gucci Mane. Групата си тръгна и с една статуетка в категорията "Най-добро поп видео" за същия сингъл. Момичетата бяха номинирани още в категориите „Най-добра хореография“ и „Песен на лятото“, а веднага след церемонията заминаха за Ню Йорк, където представиха новата си песен “He Like That” в предаването "Good Morning America".

Всичко това беше допълнителен повод за празнуване, след като новият едноименен албум на Fifth Harmony оглави iTunes чартовете на 51 държави и влезе в Топ 5 на още 80 страни! Албумът е #1 поп албум в САЩ и  #1 в поп албум чартовете на iTunes във Великобритания, Австралия, Нова Зеландия, Белгия, Австрия, Дания, Финландия, Франция, Ирландия, Германия, Италия, Холандия, Норвегия, Испания, Швеция, Швейцария, Бразилия и в цяла Латинска Америка и Азия!!!

На 25/08 излезе новият трети студиен проект на групата, озаглавен 'Fifth Harmony'. Часове преди премиерата на албума, в отговор на огромния интерес на феновете, излезе и видеоклипът към песента “He Like That” (Гледайте тук: https://www.youtube.com/watch?v=lCmJC8y3Epk). Албумът е наличен в онлайн магазина musicmall.bg тук: http://bit.ly/2wSMzuy

За записите на новия албум, момичетата от групата работят с топ музикални продуценти и диджеи от целия свят като The Stereotypes, Skrillex, Poo Bear, Monsters and Strangerz, Ester Dean, Ammo & Dallas K, Dreamlab и други. Албумът е зареден с много енергия, страст и спиращи дъха изпълнения и вокални хармонии, които са специфични за звученето на групата. В по-голямата част от песните момичетата участват и като автори, което придава на албума усещане за артистичната индивидуалност на всяка от изпълнителките. Пилотният сингъл от албума - “Down” - се превръща в най-бързо изкачилата се песен в класацията на iTunes до момента, като достига втора позиция в чарта само минути след премиерата. Парчето е и най-продаваният сингъл на групата до момента с челна позиция в британската класация Топ 40.


FIFTH HARMONY в социалните мрежи:

https://fifthharmony.com/
https://twitter.com/fifthharmony
https://www.facebook.com/fifthharmony
https://www.instagram.com/fifthharmony/
https://www.youtube.com/user/OfficialFifthHarmony