Албанската певица и автор, Eра Истрефи, се завърна ударно на музикалната сцена с новия си сингъл “No I Love Yous”. Дългоочакваният проект “No I Love Yous” (последният официален сингъл на певицата е песента “Redrum”) предлага динамични вокали, характерен тембър и завладяващ бийт в компанията на хип хоп изпълнителя, продуцент и хитмейкър - French Montana. Страхотното видео към песента е дело на номинирания за видеонаградите на MTV - режисьор Aaron A.

За новия си сингъл Ера Истрефи споделя: „Съвместната работа с Френч Монтана беше наистина забавна. Преди да влезе в студио мислех, че гласът му просто ще пасне много добре на песента, но когато чух записаните вокали разбрах, че той беше вдигнал парчето на съвсем друго ниво“.

През 2016г. глобалният хит на Ера Истрефи - “Bon Bon” – завладя света само за няколко седмици. Видеото има над 500 милиона гледания до момента, а сингълът влезе в Топ 20 на чартовете на Shazam и iTunes в повече от 20 държави. 

Eра Истрефи е артист на Ultra Music/Sony Music и в момента певицата работи върху студийния си албум, планиран да излезе по-късно тази година. Патрик Мокси, президент на департамента за електронна музика в Sony Music, споделя: “Изключително сме развълнувани от звукозаписния процес с такъв изключителен талант като Ера Истрефи и от работата с NESËR Music, най-голямата медийна група в Косово“

За Ера Истрефи:
Привлекателният глас на Ера Истрефи с характерния й тембър, който непрекъснато препуска в песните между родния албански и английски език, спечели милиони почитатели на певицата не само в Европа, но и извън нея. За годините си Ера Истрефи има впечатляващ брой от издадени сингли (повечето написани от самата нея), но големият световен пробив прави с песента “Bon Bon“. Глобалният успех на сингъла през 2016-та, превърнаха “Bon Bon“ в един от най-успешните международни дебюти през последните години – стотици милиони стриймвания на песента във всички легални дигитални платформи, като песента оглави различни класации на Shazam, Spotify и iTunes в Европа. “Bon Bon“ допринесе за успеха и на предхождащите го авторски песни на Ера като "Mani Per Money", "A Po Don" и "E Dehun", които до момента имат над половин милиард мнения само в YouTube.

Ера Истрефи в социалните мрежи:
https://www.facebook.com/strefie/
https://www.instagram.com/strefie
https://twitter.com/strefie

За Френч Монтана:
Рапърът, който построи инди империя с лейбъла си „Cocaine City“ или  French Montana е роден като Карим Карбух в Мароко. Когато е на 13 години семейството му емигрира в САЩ и Карим отраства в Бронкс, Ню Йорк. Той издава дебютния си албум „Excuse My French“ през 2013 година. Вторият му студиен проект „Jungle Rules“ дебютира на No. 3 в класацията Billboard 100 през 2016г. Пилотният сингъл от албума “Unforgettable” достига 5-то място в сингъл чарта на САЩ „Billboard’s Top 100“ и регистрира 3X платинен статус в Канада, 2X платинен статус в Австралия и златен в Бразилия и Мексико.

Френч Монтана в социалните мрежи:
https://www.facebook.com/FrenchMontanaOfficial/
https://www.instagram.com/frenchmontana/
https://twitter.com/FrencHMonTanA