В петък, 24 ноември, се състоя официалната премиера на хитовата компилация „БГ хитове до скъсване, Vol. 3“, която се издава от Вирджиния Рекърдс с медийната подкрепа на БГ Радио и Радио и Телевизия CITY. Третата част на музикалната колекция включва 16 от най-успешните и актуални БГ парчета като #1 синглите в еърплей чарта - „Недей“ и  „Родена такава“ на DARA, „Трябваш ми спешно“ на Невена Пейкова, „Само по татуси“ на Pavell & Venci Venc’ и общия им проект с Михаела Маринова „Листата падат“. В албума влизат и тотални хитове като най-излъчваната песен за 2016 г. „К‘во не чу“ на DARA, „Вдигам Level“ на Pavell & Venci Venc’ и Кристиан Костов, отличена с наградата на БГ Радио за „Песен на годината“, супер успешната колаборация на Пламен и Иво с Михаела Маринова „Не ти мисля зло“, “Beautiful Mess”, с която Кристиан Костов класира България на безпрецедентното второ място на Евровизия и емоционалната балада на Жана Бергендорф "Докрай" (вижте пълното съдържание на албума по-долу).

Албумът е наличен за онлайн поръчки на CD в MusicMall, във всички легални дигитални платформи – iTunes, GooglePlay, Spotify и Deezer: http://radi.al/R1BREV, както и в търговската мрежа – книжарници Ciela, Orange, Greenwich, бензиностанции Shell и OMV и специализираните музикални магазини в страната.

Pavell & Venci Venc’, DARA, Михаела Маринова, Пламен и Иво, Християна Лоизу и Невена Пейкова ще представят „БГ хитове до скъсване, Vol. 3“ на 03 декември (неделя) от 17:00 ч. в Mall of Sofia /ет. 2, площадка IMAX/ . Звездите на Вирджиния Рекърдс ще се срещнат с феновете си, които ще имат възможност да закупят компилацията на CD от книжарница Ciela, да получат автографи и да се снимат с любимите си изпълнители в продължение на два часа.

„БГ хитове до скъсване” Vol. съдържание:
1. DARA – К’во не чу
2. Pavell & Venci Venc' – Момичето от квартала
3. Пламен и Иво ft. Михаела Маринова - Не ти мисля зло
4. Кристиан Костов - Не си за мен
5. Pavell & Venci Venc' ft. Кристиан Костов - Вдигам LEVEL
6. Жана Бергендорф – Докрай
7. Pavell & Venci Venc' ft. Михаела Филева – Любов
8. DARA – Родена такава
9. Кристиан Костов - Beautiful Mess
10. Михаела Маринова – Един срещу друг
11. Pavell & Venci Venc' – Само по татуси
12. Християна Лоизу - Едно в едно
13. Пламен и Иво ft. DARA х Pavell & Venci Venc' – Няма да си тръгнеш с друг
14. Невена Пейкова – Трябваш ми спешно
15. DARA – Недей
16. Михаела Маринова ft. Pavell & Venci Venc' – Листата падат