На 23/02 суперзвездата Рики Мартин ще представи за първи път на живо новия си сингъл "Fiebre" (Sony Music Latin). Това ще се случи в заключителната вечер на реномирания фестивал „Emirates Airlines Dubai Jazz Festival“ в петък, 23-ти февруари. Участието във фестивала е първият концерт в кариерата на Рики Мартин в Дубай или в Обединените арабски емирства изобщо.

Сингълът и видеото към "Fiebre" ще излязат също на 23/02 в официалния канал на артиста в YouTube и в дигиталните платформи за стриминг и даунлоад.

"Fiebre" излиза след огромния успех на последния хит сингъл на Рики Мартин - “Vente Pa’Ca”. Сега Рики Мартин се завръща в компанията на популярното латино ърбан дуо Wisin & Yandel Ricky като тримата обещават, че "Fiebre" ще превземе плейлистите на радиата и клубовете по целия свят благодарение на наелектризиращия карибски ритъм и чувствен текст.В петък (23/02) ще направи премиера и официалното видео към песента, заснето в Пуерто Валярта, Мексико от режисьора Карлос Перес (Elastic People).

След завръщането си от Дубай, Рики Мартин ще стартира серия от концерти в „Park Theatre“ в Лас Вегас, планирани в периода март – юни, 2018г. Вижте пълната програма тук: www.rickymartinmusic.com.


RICKY MARTIN в социалните мрежи:

www.rickymartinmusic.com
www.facebook.com/rickymartinofficialpage
www.twitter.com/ricky_martin
www.instagram.com/ricky_martin
www.youtube.com/rickymartin