Джеймс Артър се завръща с два нови сингъла! Премиерата на песните "You Deserve Better" и "At My Weakest" е днес (01/06) и се разпространяват от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

"You Deserve Better" e динамично парче със заразителна мелодия, чувствен груув ритъм и фънк китари. Песента е изпълнена с характерните вокали и хармонии на Джеймс, превърнали се в негова запазена марка. "You Deserve Better" е написана от Джеймс Артър в партньорство със суперуспешния творчески тандем Камил Пърсел и TMS. В "You Deserve Better" Джеймс Артър ни убеждава, че любимата му ще бъде по-добре без него. Скоро се очаква и премиерата на официалното видео към сингъла "You Deserve Better".

Сингълът "At My Weakest" разкрива друга творческа страна на певеца: страстта му към госпъл музиката. "At My Weakest" е красива госпъл балада, която със сигурност ще увеличи армията от фенове на Джеймс Артър по целия свят.

Вижте лирик видеото към сингъла „You Deserve Better“ тук:https://youtu.be/_iLsfkignj8

Последният сингъл на Джеймс Артър - "Naked" – се превърна в една от най-успешните песни през изминалата година. Песента беше слушана над 100 милиона път в платформите, а видеоклипът с участието на актрисата Кресида Бонас има до момента над 85 милиона гледания.

Последните две години бяха наистина забележителни в професионален план за британския изпълнител, композитор и победител в X Factor. От сингъла, с който Джеймс Артър се завърна на сцената през септември, 2016г. (след известна творческа пауза) -  "Say You Won’t Let Go" – са продадени до момента над 9.6 милиона дигитални копия по света и има над 2 милиарда стрийминга в платформите. Песента престоя на 1 място в британската сингъл класация в продължение на три седмици и оглави  еърплей чарт в САЩ за седмица. Месец след това Джеймс Артър издаде албума „Back from the Edge“ (Вирджиния Рекърдс/Sony Music), който дебютира директно на първо място в класацията на Великобритания и регистрира мултиплатинени продажби по целия свят. Джеймс Артър получи номинации за наградите Брит и една за Американските музикални награди в категорията „Най-добър нов артист“.

През 2017-та година, Джеймс Артър беше част от мащабното арена турне на бандата OneRepublic, което премина през 42 града в САЩ. Джеймс Артър реализира и първото си арена турне във Великобритания в 11 града като всички билети за концертите бяха разпродадени за дни.

В момента Джеймс Артър работи по предстоящия си студиен албум в сътрудничество с Ryan Tedder, Justin Tranter и Max Martin. Албумът се очаква да излезе до края на годината.


www.jamesarthurofficial.com
@jamesarthurinsta23
www.youtube.com/jamesavevo