След впечатляващия успех на дебютния й албум “Vai Passar Mal”, излязъл през 2017г., бразилската суперзвезда Пабло Витар представя новия си сингъл, озаглавен “Problema Seu”.  Сингълът излиза с не по-малко впечатляващо видео към него, дело на успешното режисьорско дуо Os Primos(João Monteiro и Fernando Moraes), което до момента има над 40 милиона гледания. Os Primos са отговорни и за  предишните визуализации на артиста като ‘KO’ (314 милиона гледания) и ‘Corpo Sensual’ (248 милиона гледания). Преди премиерата на “Problema Seu”, Пабло Витар сключва ексклузивен договор с бразилското подразделение на Sony Music.

Вижте видеото тук: https://youtu.be/VAgE9p-1zpo

“Problema Seu” е песен-химн за себеутвърждаването, което се прокламира най-вече в припева на песента "Кой ти каза да се влюбиш в мен? Проблемът си е твой“.

Пабло Витар е сред най-успешните бразилски артисти на международната мейнстрийм поп сцена в момента. Тя е първият бразилски артист с три сингъла едновременно в Топ 5 на чарта на Spotify Бразилия. Също така, тя е първият артист от Латинска Америка, включен в поредицата на Apple Music - “Up Next Documentary”.

Пабло Витар е безспорната кралица на ЛГБТ общността не само в Бразилия, но и в цяла Латинска Америка. Списание Билборд я постави в списъка „15-те международни ЛГБТ зведи в света, които трябва да знаете“.

В Бразилия тя е сред най-търсените лица в рекламните кампании на световни брандове като има сключени договори с компаниите Coca-Cola, Trident и C&A; някои от най-реномираните световни медии отделят челни материали за нея, сред които “New York Times”, “ Guardian” и “Billboard”, като последните я включват в специалното юнско издание на списанието, озаглавено “Pride Month”.

Пабло Витар е и най-актуалният бразилски артист заради колаборациите със световни звезди като Major Lazer със сингъла “Sua Cara” с (339 милиона гледания), Diplo с “Corpo Sensual”, „Caliente“ с Lali, „I Got It“ с Charli XCX и „Energia“ със  Sofi Tukker.

С повече от 1 МИЛИАРД стрийминга и даунлоади на различни сингли, и огромна фен база последователи в социалните мрежи (Facebook & Instagram), Пабло Витар гледа вече към покоряването на световната сцена. Следващата стъпка е премиерата на новия й албум, озаглавен “Não Para Não”, който ще излезе на 04/10 в Бразилия, а до края на годината в редица страни в Северна и Латинска Америка, Европа, Азия и Австралия. 


Слушай “Problema Seu” тук:
Spotify: https://SMB.lnk.to/ProblemaSeuSpotify
Apple Music: https://SMB.lnk.to/ProblemaSeuAppleMusic
Deezer: https://SMB.lnk.to/ProblemaSeuDeezer
All Partners: https://SMB.lnk.to/ProblemaSeu


Следвай Pabllo Vittar в социалните мрежи тук:
Instagram: https://SMB.lnk.to/PVInstagram
Facebook: https://SMB.lnk.to/PVFacebook
Twitter: https://SMB.lnk.to/PVTwitter
Youtube: https://SMB.lnk.to/PVYoutube