"…Разбиващ триумф" - Highsnobiety

"…Хаотично хаус парти, в което всеки глас има има значение без разлика от раса, пол или сексуална ориентация" - Rolling Stone

"Албум, пълен с идеи и послания" – Stereogum

След успеха на трилогията "Saturation", който постави BROCKHAMPTON в челните места на класациите през 2017-та година, сега хип хоп групата постигна още по-голям триумф! Първият албум на BROCKHAMPTON - "iridescence", издаден от мейджър компания (Sony Music), дебютира на #1 място в класациите на Билборд Топ 200 и R&B/Hip-Hop тази седмица.

Този номер едно дебют на групата, увенчава стремглавия успех на момчетата през последните 2 години на международната музикална сцена: четвърти студиен албум, високо оценен от фенове и медии, световно турне и впечатляващо участие във вечерното шоу на Джими Фалън.  С много труд и постоянство, хип хоп бой бандата доказа, че успехът им не е случаен.

В подкрепа на новия албум "iridescence" (Вирджиния Рекърдс/Sony Music), излязъл на 21/09, групата ще пусне два видеоклипа едновременно към синглите "NEW ORLEANS" и "SAN MARCOS". И двете визуализации са дело на режисьора Kevin Abstract, който преди това е автор на филма, документирал турнето на групата в Австралия и Нова Зеландия включително и концерта им от фестивала "Australia's Listen Out Festival".

На 03/10 стартира северно-американската обиколка на турнето “i'll be there tour” на BROCKHAMPTON с концерт в Аризона. Турнето включва 27 дати, сред които и участия на фестивалите "Austin City Limits" и "Tyler, The Creator's Camp Flog Gnaw" преди финалното шоу на 06/12 в Лас Вегас.

Концертите в САЩ са заключителната част от “i'll be there tour” след супер успешното европейско турне на групата включващо четири последователни концерта в Лондон и участие на фестивалите в Рединг и Лийдс.

На фестивала в Рединг, BROCKHAMPTON получиха и професионалната подкрепа на N.E.R.D, след като Фарел Уилямс посвети изпълнението на хита "Lemon" на своите "малки братя".

Албумът "iridescence" е наличен на физически носител в онлайн магазина www.musicmall.bg


BROCKHAMPTON в социалните мрежи:
https://www.brckhmptn.com/
https://www.facebook.com/brckhmptn
https://twitter.com/brckhmptn
https://www.instagram.com/brckhmptn
https://www.youtube.com/user/ALlVESINCEFOREVER
https://soundcloud.com/bockhampton