Вирджиния Рекърдс & Sony Classical представят албума „Volver“, съвместен проект между световноизвестния тенор Plácido Domingo и испанския китарист Pablo Sainz–Villegas. Албумът излиза на 12/10 на физически носител (CD) и в дигитална версия.

„Volver“ е наличен в обновения онлайн магазин www.musicmall.bg

„Volver“ за първи път събира се събират легендата на операта и „душата на испанската китара“, както е определян Pablo Sainz–Villegas. Двамата записват дванадесет от най-популярните и обичани съвременни песни от Иберийския полуостров и Латинска Америка включително три солови пиеси за класическа китара - "The Spanish Coplas", "Nostalgic Fado" и "Mexican Bolero". В албума влизат още песни като „Gracias a la vida“, написана от Violeta Parras (въведена в почетната зала на композиторите през 2013г.), „Volver“ от Alfredo Le Pera и Carlos Gardel, „Sabor a mí“ от Álvaro Carrillo и други.

Всички песни и пиеси са преаранжирани от носителя на 12 награди „Грами“ – световноизвестния музикант Рафа Сардина. Резултатът е нови, вълнуващи интерпретации от един от най-величествените гласове на нашето време под изключителния акомпанимент на китара.

Пилотният сингъл от проекта "Sabor a mir" излиза в радио ефира този петък (05/10).

Съдържание:

1. Sabor a mí
2. Nunca
3. Valeria’s Bossa - guitar solo
4. Coimbra
5.  Adiós Granada
6. Una limosna por el amor de Dios - guitar solo
7. Dos cruces
8. La morena de mi copla
9. Guarija Guantanamera - guitar solo
10. Historia de un amor
11. Gracias a la vida
12. Volver