В края на ноември Pavell и Venci Venc’ прекарват 9 дни в музикална изолация в еднастара дървена къща насред планината над Трявна в компанията на приятелите си от дуета Пламен и Иво, само със студийнататехника, една камина и грижата на двама възрастни хора.

На деветия ден, без да имат намерение даправят още музика, защото вече били доволниот резултатите, случайно попаднали на филмпо телевизията - "Да дойдеш на света", в който се разказва за войната в Сараево, ноцентър са по-скоро отношенията междухората и колко странни форми могат дапридобият те. Когато филмът свършва Венциказва само "Имам идеята", а Павел - "Имаммузиката". Така се ражда „Без религия“ – най-личното и най-емоционално парче на двамата.

Когато го споделят с екипа на „Вирджиния Рекърдс“, всичко веднага се завърта – идва решението да бъде заснет видеоклип максимално бързо и то някъде високо в планината. Идеята да застанат пред камерата голи до кръста в най-големия студ е на момчетата. Качват се да снимат с 16 човека екип воден от изпълнителния продуцент на „Вирджиния Рекърдс“, режисьора ЛюсиИларионов и оператора Андрей Андреев и то когато в София има снежна буря, а горе на Витоша е минус 7 градуса и духа силен вятър. Въпреки това и за миг не се поколебават, оплакват или съжаляват за идеята си. Резултатът е видеото на „Без религия“.

„Разголени сърца – това сме ние в тази песен. Много искахме да ви я подарим точно на Коледа.“, споделят Pavell и  Venci Venc’.


Видеото може да видите в канала наВирджиния Рекърдстук: https://bit.ly/2GGNjJ4

Последвайте Pavell & Venci Venc’:
@ Facebook http://www.facebook.com/PavellVenciVenc/
@ Instagram
http://www.instagram.com/pavizzll/
http://www.instagram.com/venztagram/

Последвайте „Вирджиния Рекърдс“:
@ YouTube http://goo.gl/Vdxk0N
@ Website http://virginiarecords.com/
@ Facebook http://www.facebook.com/virginiarecordsbulgaria/
@ Instagram http://www.instagram.com/virginiarecords/