Изпълнителката с ново парче – „BTW (Bye, Bye)”, колаборация с гръцките диджеи Livin R и Noisy

DARA и екранният ѝ партньор влизат в ролята на българските Бони и КлайдВторият международен проект на DARA вече е факт! Песента се казва „BTW (Bye, Bye)” и е създадена съвместно с едни от най-известните гръцки DJ-и - Livin R и Noisy, част от нашумелия покрай Eleni Foureira лейбъл Panik! Records. Представител на гръцката музикална компания се свързва с "Вирджиния Рекърдс" с молба DARA да се включи в приоритетния за тях проект. Не след дълго, екипът на "Вирджиния” я събира  с двама български автори - Николай Николов X и Георги Киров D-ZastA, с които създава вокалната линия и текста на песента.


На 18.02 в канала на Вирджиния Рекърдс се появи тийзърът на парчето, който разкрива само двама влюбени, държащи се за ръце, бягащи от някой в тъмен тунел, със сак в ръка. Какво има в сака, защо бягат, къде отиват и кои са те ще разберете във видеото към „BTW (Bye, Bye)”, замислено и осъществено като интересен кратък филм, благодарение на талантливия млад режисьор Димитрис Георгиев. А за визията се погрижиха MDL Group, които облякоха DARA с най-актуалните дрехи от Boutique Trend Box, а именно – последната колекция на марката Moschino.
Официалната премиера на песента е днес, 22.02 в 18.00 ч. в официалния YouTube канал на Вирджиния Рекърдс. Сингълът ще бъде наличен за стрийминг и даунлоуд във всички дигитални платформи - Apple Music, Spotify, Google Play и др.

Гледайте Livin R x DARA x Noisy – “BTW (Bye, Bye)” тук:
https://www.youtube.com/watch?v=jvzD8OvIb6g&feature=youtu.be