След световния успех на сингъла “Nevermind”, една от най-ротираните песни през 2018-та година и с близо 1 милиард стримийнга в платформите, Денис Лойд се завръща с “Never Go Back”. Песента притежава заразителна мелодия с отчетлив ритъм и натрапчиво соло на тромпет с текст на английски и испански език. Подобно на “Nevermind”, Денис Лойд отново пресича границите между поп, ар енд би, рок и реге музиката в звученето на “Never Go Back”. Стил, който музикантът изгражда от години. В края на 2018-та година, Денис Лойд подписа ексклузивен звукозаписен договор с лейбъла на Sony Music – Arista. Песента е първият му проект, който излиза за компанията.

Песента е налична в Spotify, https://dennislloyd.lnk.to/NeverGoBack/spotify

Роден в Тел Авив, Израел, Денис Лойд е влюбен в музиката още от дете. На 8 години започва да взима уроци по тромпет, а на 13 години се прехвърля към китарата. След като завършва училище по изкуствата и отбива тригодишна военна служба в родината си, Денис Лойд се мести да живее в Бангкок в търсене на ново творческо вдъхновение. Той се изолира от модерния свят в продължение на една година и остава единствено с китарата, лаптопа и микрофона си. За този период Денис Лойд създава и записва повече от 40 песни включително и “Nevermind”, вдъхновена от връзката му с колумбийско момиче, с което се запознава в Бангкок. Песента постига експлозивен успех, а днес Лойд е сред най-перспективните музиканти, продуценти, певци, композитори и мулти-инструменталисти. Сингълът "Neverming" е с 418 МИЛИОНА стрийминга в Spotify и е част от световните плейлисти на платформата като “Soft Pop Hits”, “Mood Booster” и “Summer Party”. Песента е сертифицирана с 2x платинен статус в Австралия и Канада, платинен в Австрия, Франция, Германия, Италия, Швейцария, златен във Великобритания, Нова Зеландия и Белгия. "Neverming" е в плейлистите на всички водещи радиостанции по целия свят, #1 в Shazam в Австрия, Германия, Ирландия, Норвегия, Швейцария и Нова Зеландия.

Като резултат от огромния успех на “Nevermind”, Денис Лойд реализира турне през пролетта на 2018-та, озаглавено “MTFKR Tour” с редица дати в Европа и Северна Америка, включително и два арена концерти в родния му град Тел Авив. Списание Billboard продуцира видео материал за него, озаглавен “14 факта за Денис Лойд, които трябва да знаете". Видеото има до момента над 20 милиона гледания в канала на списанието в YouTube.

Сега Денис Лойд атакува класациите с новия си и първи за лейбъла Arista сингъл - “Never Go Back”. Песента е перфектният "наследник" на “Nevermind” и разкрива невероятния талант на Лойд като певец и музикант. “Never Go Back” е официален първи сингъл от предстоящия дебютен албум на Денис Лойд, планиран да излезе по-късно тази година. 2019-та се очаква да бъде изключително важна за него, тъй като освен планирания албум, Денис Лойд е част от програмата на редица фестивали и събития, сред които Коачела, Балът на Губернатора и Файърфлай!

ТУРНЕ:
April 7, 2019 - Vancouver, BC – VENUE
April 9, 2019 - Seattle, WA – Neumos
April 11, 2019 - San Francisco, CA - Great American Music Hall
April 14, 2019 - Indio, CA – Coachella
April 15, 2019 - Los Angeles, CA - El Rey Theatre
April 18, 2019 - Phoenix, AZ - Crescent Ballroom Lounge
April 21, 2019 - Indio, CA – Coachella
May 29, 2019 - New York, NY - Irving Plaza
May 31, 2019 - New York, NY - Governors Ball
June 2, 2019 - Toronto, ON - Danforth Music Hall
June 3, 2019 - Montreal, QC - L’Astral
June 5, 2019 - Boston, MA - Brighton Music Hall
June 7, 2019 - Washington, DC - 9:30 Club
June 8, 2019 – Cleveland, OH – LaureLive
June 10, 2019 - St. Paul, MN - Amsterdam Hall
June 12, 2019 - Denver, CO - Bluebird Theater
June 16, 2019 - Dallas, TX - Club Dada
June 17, 2019 - Austin, TX - The Parish
June 19, 2019 - Atlanta, GA - Terminal West
June 21, 2019 – Dover, DE – Firefly Festival