ATEEZ breaking news!!
Най-новите звезди на К-поп музиката - бой бандата ATEEZ - постигна феноменален международен успех само 4 месеца след създаването на групата!! Билетите за дебютното им турне в САЩ включващо 5 града (Лос Анжелис, Далас, Чикаго, Атланта и Ню Йорк) и първата им концертна обиколка в Европа (10 държави - Великобритания, Франция, Португалия, Германия, Холандия, Италия, Унгария, Швеция, Полша и Русия) са НАПЪЛНО РАЗПРОДАДЕНИ!  Турнето започва на 15.03 в САЩ с концерт в "Глоуб Тиътър", Лос Анжелис и след това продължава през април на Стария континент. Вижте всички дати тук  😊

US Tour график (THE EXPEDITION TOUR в САЩ)

3/15 Globe Theatre @ Los Angeles, CA **sold out
3/17 Granada Theater @ Dallas, TX **sold out
3/20 Park West @ Chicago, IL **sold out
3/22 Center Stage Theater @ Atlanta, GA **sold out
3/24 Warsaw @ New York **sold out

Europe Tour Schedule (THE EXPEDITION TOUR в Европа)

4/3 O2 Academy Islington, London (UK) **sold out
4/5 Lisboa ao Vivo, Lisbon (Portugal) **sold out
4/7 Le Bataclan, Paris (France) **sold out
4/9 Columbia Theater, Berlin (Germany) **sold out
4/12 Q Factory, Amsterdam (Netherlands) **sold out
4/14 Magazzini Generali, Milan (Italy) **sold out
4/16 Dürer Kert Main Hall, Budapest (Hungary) **sold out
4/18 Fryshuset Klubben, Stockholm (Sweden) **sold out
4/19 Palladium, Warsaw (Poland) **sold out
4/21 Izvestia Hall, Moscow (Russia) **sold out

ATEEZ - ‘HALA HALA (Hearts Awakened, Live Alive)’ Official MV (Performance ver.), https://youtu.be/QbjmVyP9RFg

‘Say My Name’ Official MV, https://youtu.be/nKU4OVH18mE

Концертните изпълнения и официални видеоклипове на ATEEZ в официалния им канал в YouTube имат вече над 20M+ гледания и непрекъснато се увеличават!!!

***
На 24 октомври 2018 г. светът на K-pop музиката се сдоби с най-новата и вълнуваща бой банда - „ATEEZ” (Sony Music Korea).

Компанията ги представя на феновете директно чрез премиерата на дебютния им мини-албум, озаглавен „TREASURE EP.1: All To Zero”. Албумът дава началото на едно вълнуващо и интерактивно приключение, в което всички фенове са поканени.

ATEEZ се състои от 8 момчета, които както индивидуално, така и като група непрекъснато увеличават популярността си в социалните мрежи. В групата влизат: Hong Joong, лидер на бандата, рап изпълнител и композитор; Seong Hwa, вокали; Yun Ho, вокали и хореография; Yeo Sang, вокали и хореография; San, основен вокал; Min Gi, рап изпълнител и хореограф; Woo Young, вокали и хореограф; и Jong Ho, основен вокал.
Разнообразните видеоклипове на АTEEZ с изключителни танцови изпълнения и сложна хореография,  вече привлякоха вниманието на феновете на К-попа по целия свят. Това доведе и до първата им фен среща, още преди официалното пускане на песните им. Също така, риалити шоуто “Кодово име: АТЕЕZ”, представи на публиката дебютната история на групата и стъпките, които момчетата са извървяли, за да станат перфектната бой банда.

Светът на ATEEZ ни представя съвкупност от невероятни изпълнения, фантастични музикални продукции и наистина уникални личности на всяко едно от момчетата. Така че се настанете удобно и се присъединете към епично пътуване на ATEEZ.

###