След успеха на дебютната ѝ песен „Ти губиш“, Ева изненадва с втора колаборация – “Тell Me Right” с Fabrizio Parisi & WahTony

Да имаш класно по математика на следващия ден, а вместо да учиш за него, да седнеш и да напишеш текст на песен и то само за 2 часа! Това се случва, когато си Ева Пармакова и талантът ти тече във вените (Ева е внучка на златния оперен тенор Любомир Бодуров).
Ева привлича вниманието на двама от най-известните и утвърдени диджеи и продуценти - Фабрицио Паризи и Антони Рикев (WahTony), които следят развитието ѝ изкъсо още от X Фактор и след успешния ѝ дебют „Ти губиш“ като част от семейството на „Вирджиния Рекърдс“, решават да я привлекат като партньор в създаването на клубни хитове. Така се ражда и съвместната им колаборация.

Парчето се казва „Теll Me Right” и носи своя уникален поп и денс бийт, обещаващ отново да покори клубовете в Ибиса, Египет, Гърция, Ливан, Италия, България, Турция и др., както се случи и с предната супер успешна песен на Фабрицио и Тони - „Sunbeams”.

Във видеото към „Tell Me Right” виждаме Ева Пармакова в 6 различни образа, всеки от които по- интересен и привлекателен от предния. За сцените, в които Ева се бие „със самата себе си“, е използвана дубльорка. Двете момичета се справят брилянтно, докато в един от кадрите Ева неволно удря дубльорката си в гърба. За щастие няма пострадали, сцената се получава ефектно и ще я видите много скоро.
Официалната премиера на „Tell Me Right” е днес, 22.03 в 18.00ч. в официалния YouTube канал на Вирджиния Рекърдс.
Сингълът ще бъде наличен за стрийминг и даунлоуд във всички дигитални платформи - Apple Music, Spotify, Google Play и др.
Следете отброяването до премиерата тук: https://bit.ly/2HzbDMv , където в 17:00ч. днес Ева, Фабрицио и Тони ще отговарят на въпросите на феновете в коментарите.