LSD, ОБЩИЯТ ПРОЕКТ НА ЗВЕЗДИТЕ SIA, DIPLO & LABRINTH,
С ПЪРВИ СТУДИЕН АЛБУМ, ОЗАГЛАВЕН

"SIA, DIPLO & LABRINTH PRESENT... LSD"

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА: 12-ТИ АПРИЛ, 2019Г.
АЛБУМЪТ СЕ ИЗДАВА У НАС ОТ ВИРДЖИНИЯ РЕКЪРДС/SONY MUSIC

"Прилепчиво. Пристрастяващо. Това е LSD." - Билборд
“… Общата им музика носи отличителната индивидуалност и на тримата.” - Variety


"Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD" (или накратко LSD) е името на предстоящия дебютен студиен албум на музикалната група LSD. Албумът излиза в дигитална версия и на CD на 12-ти април от Вирджиния Рекърдс/Sony Music, а до края на годината се очаква да бъде издаден и на винил издание.

"Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD" е наличен в онлайн магазина www.musicmall.bg тук: https://bit.ly/2Z2fM11

LSD е страничен проект на три утвърдени звезди от световната музикална сцена: австралийската певица и гениален автор на песни Sia, американският продуцент и водещ DJ - Diplo и английският певец и продуцент - Labrinth. Всичко започва в началото на 2018-та година, когато Labrinth и Sia се запознават в студио по проект, за който трябва да напишат обща песен. След ден работа заедно, двамата установяват, че творческата химия помежду им е повече от продуктивна и решават да продължат като авторски тандем. Малко след това, те канят Diplo да се присъедини към тях и по този начин се ражда формацията LSD, абревиатура от имената им.

На 03.05.2018. излиза пилотният сингъл на супергрупата, озаглавен "Genius", който по-късно става музикална тема на видео играта на ФИФА - EA Sports. На 26-ти юни с.г. излиза втората песен на LSD - "Audio", последван от третия сингъл, озаглавен "Thunderclouds" с премиера на 09.08.2018.  Песента "Thunderclouds" става част от новата рекламна кампания на Samsung Galaxy Note 9. На 01.11. излиза четвъртият сингъл на триото, озаглавен "Mountains".

Актуалният сингъл на LSD - "No New Friends" - излезе на 14.03.2019г. Официалното видео към песента ще излезе в деня на премиерата на албума "Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD" (12.04.)

Let the LSD FUN begin...