Една от най-успешните песни в дигиталните платформи от последните месеци, “Calma (Remix)” [вижте видеото тук: https://youtu.be/1_zgKRBrT0Y], вече има нов глас: 15-кратната носителка на наградата Грами – Алиша Кийс – която се присъединява къмзвездите на Пуерто Рико - Pedro Capó & Farruko! Резултатът е ремикс версията “Calma (Alicia Remix)”, което направи премиера и с ново видео с участието на Alicia Keys, Pedro Capó  & Farruko. Снимките са направени по улиците и прекрасните плажове на Сан Хуан (Пуерто Рико) под режисурата на Edgar Esteves, вижте видеото тук: https://youtu.be/86kKFYmAMxA

“Calma (Remix)” се превърна в глобален хит във всички дигитални платформи и беше лидер в чарта на Spotify - Global Top 200. Отделно оригиналната акустична версия на “Calma” стана #1 в чарта на Билборд "Billboard Latin" и оглави Глобалния чарт на YouTube. Сингълът е с ДИАМАНТЕН статус на продажби в САЩ, Мексико, Колумбия, Аржентина, Чили, Парагвай и други страни в Латинска Америка ; Песента стана #1 в редица европейски страни и има до момента над 1.4 МИЛИАРДА стрийминга. 

Пуерториканецът Pedro Capó, внук на легендата на латино музиката Bobby Capó и носител на наградата Грами за латино музика, е сред най-успешните певци и композитори от своето поколение като в музиката си смесва традиционните ритми и влияние от острова с мелодични поп вокали.

Звученето на новата версия “Calma (Alicia Remix)” е силно повлияно от реге музиката. В песента се преплитат соул и поп вокалите на Алиша Кийс и Педро Капо заедно с ърбан римите и енергията на Farruko. “Calma (Alicia Remix)” със сигурност ще се превърне в задължителния хитов елемент от летните плейлисти на радио станциите и DJ-те по целия свят, а видеоклипът към песента е покана за бягство към слънчевите лъчи, Карибите и страхотните плажове. Перфектният антидот на студеното, дъждовно време сега.
 

PEDRO CAPÓ в социалните мрежи:
www.pedrocapomusica.com
www.youtube.com/user/Pedrocapó
www.facebook.com/PedroCapoMusica
www.twitter.com/Pedrocapó
www.instagram.com/Pedrocapó

ALICIA KEYS в социалните мрежи:
https://aliciakeys.com
https://www.youtube.com/user/aliciakeys
https://www.facebook.com/aliciakeys/
https://www.instagram.com/aliciakeys/
https://twitter.com/aliciakeys

FARRKO в социалните мрежи:
www.farruko.com
www.facebook.com/FarrukoOfficial
www.instagram.com/FarrukoOfficial
www.twitter.com/FarrukoPR