“Flash Pose” е водещият сингъл от предстоящия албум на номинираната за Latin Grammy бразилска изпълнителка

Бразилската певица, автор на песни и първата драг кралица, номинирана за Latin Grammy и MTV EMAs, Pabllo Vittar, пуска първия си сингъл “Flash Pose” в колаборация с английската изпълнителка Charli XCX. Видеото към песента е режисирано от Tragik и заснето в Лос Анджелис.

“Flash Pose” е водещият сингъл от третия албум “111” на Vittar, който излиза през ноември тази година и е първата й самостоятелна песен на английски език, освен предишните й международни колаборации със световноизвестни артисти като Major Lazer (‘Sua Cara’), Lali (‘Caliente’), Charli XCX (‘I Got It’), ‘Então Vai’ (Diplo) и Sofi Tukker (‘Energía’).

Слушайте “Flash Pose” тук: https://smb.lnk.to/PablloVittarCharliXCXFlashPoseES

Гледайте видеото тук: https://www.youtube.com/watch?v=rZVhR399IoA

През последните месеци Pabllo Vittar разпространява музиката и изкуството си в много държави, организира първото си международно турне в Латинска Америка и Европа, и взема участие в прайд тур в Съединените Щати и Канада.

На 18-ти юни тази година Vittar обединява сили с ООН, за да представи движението в подкрепа на LGBTQ+ обществото на събитието “Global Citizen” в централата на ООН в Ню Йорк, където пред посланници и ВИП лица, изпълнява едни от най-големите си хитове, сред които „Problema Seu“ и „Corpo Sensual“.


За Pabllo Vittar:

Pabllo Vittar е драг кралица, изпълнителка и автор на песни от Бразилия. През 2017 година Vittar издава дебютния си албум „Vai Passar Mal“, който включва траковете “K.O.“ и „Corpo Sensual“, стигнали #1 в Spotify Бразилия. Същата година Pabllo става първият бразилски артист с три песни в Spotify top 5 (“K.O.”, “Corpo Sensual” and “Sua Cara”). През 2018 г. вторият й албум "Não Para Não" чупи рекорда за най-стриймван албум в Spotify Бразилия. Само 24 часа след релийза всичките й тракове влизат в Top 40 и достигат повече от 3 милиона стрийма.

24-годишната Pabllo Vittar е най-следваната драг кралица в света и е #1 във VEVO и Spotify. Бразилката е и първата драг кралица, номинирана за Latin Grammy и MTV EMAs. Също така, Vittar е в класацията на САЩ Billboard US „Social 50“ и участва в кампании на международни брандове като Coke, Trident, Calvin Klein и други. Тя е и многократно изтъквана от реномирани медии, като The New York Times, The Guardian, Vogue, Gay Times, Rolling Stone, Paper Magazine, GQ и Billboard.

През юни 2019 г. Pabllo Vittar стартира първия си прайд тур в Съединените Щати и Канада – Лос Анджелис, Маями, Ню Йорк и Сан Франциско. Същият месец изпълнителката обединява сили с ООН, за да представи движението в подкрепа на LGBTQ+ обществото на събитието “Global Citizen” в централата на ООН в Ню Йорк.

Последвайте Pabllo Vittar:
Instagram: https://SMB.lnk.to/PVInstagram
Facebook: https://SMB.lnk.to/PVFacebook
Twitter: https://SMB.lnk.to/PVTwitter
YouTube: https://smb.lnk.to/PVYoutube