“Old Town Road” ft. Billy Ray Cyrus се записа в историята като първия сингъл, задържал се 17 последователни седмици под #1 в класацията Billboard Hot 100  

Разбиващият световни рекорди изпълнител Lil Nas X влезе официално в историята на класацията на списание Billboard. Неизбежната за всеки слушател по света песен на годината “Old Town Road” ft. Billy Ray Cyrus владее позиция #1 в Billboard Hot 100 през последните 17 седмици и скоро не се очертава да я отстъпи. Така сингълът счупи световния рекорд за най-дължо задържала се песен на върха на престижната класация.

Слушайте “Old Town Road” тук: https://www.youtube.com/watch?v=w2Ov5jzm3j8

Lil Nas X сподели два ремикса на песента през последните седмици. Първият е колаборация със свръх популярния певец Mason Ramsey и хип-хоп изпълнителя Young Thug, а вторият представлява нова версия на песента, с участието на RM – фронтменът на най-голямата момчешка банда в света BTS.

“Old Town Road” – песента, която се превърна в културен феномен, завладя напълно интернет пространството и тотално пречупи границите на музикалната индустрия тази година. Още с появата си, тя окупира приложението TikTok благодарение на фенове от цял свят, които публикуваха видеоклипове, танцувайки на фона на парчето и преобразявайки се в каубои. Подсилено от продължителния виртуален интерес на хора от цял свят и неустоимото и забавно присъствие на Lil Nas X, "Old Town Road" вдигна неизмеримо летвата в музикалната индустрия, с потенциал да се превърне в най-успешната песен за всички времена.

Последвайте Lil Nas X в социалните мрежи:
Instagram: https://www.instagram.com/lilnasx/
Twitter: https://twitter.com/lilnasx