Песента е част от предстоящия трети албум “YOU” на британската суперзвезда 
 

James Arthur се завръща в музикалния свят със звездна колаборация и чисто нов сингъл – “Treehouse”. Песента ще бъде част от “YOU” - предстоящият трети албум на артиста, а в нея потенциала си разгръщат американският рапър Ty Dolla $ign и британският новоизгряващ изпълнител Shotty Horroh. С красиво пиано и зареждащ бийт, “Treehouse” напомня на ретро хип-хоп парче или на лежерно позитивен химн за оцеляването.

““Treehouse” е песен за успокоенито – това да отидеш на сигурно място, да откриеш убежище, където да избягаш от всичките си проблеми. Чувството, което песента предава е, че е окей да не си окей. Просто отпусни товара и отиди на място, което те прави щастлив. Тракът е колаборация с двама невероятни изпълнители в лицето на Shotty Horroh и Ty Dolla $ign, които заедно говорят за това какво представлява за тях къщичката на дървото. Аз мотивирам хората да отркият такова убежище и просто да си починат.“, споделя James.

“YOU”, третият албум на Arthur, излиза на 18 октомври и ще включва хитовите сингли “Naked”, “Falling Like The Stars” и “Empty Space”, както и нови тракове, колаборации с Travis Baker от blink-182 и Adam Lazzara от Taking Back Sunday. “Озаглавих албума “YOU”, защото за разлика от “Back From The Edge”, който беше биографичен, третият ми албум не е за мен, а за ВАС (YOU)”, добавя Arthur.

Историята на Arthur е приказка за сбъдването на една мечта – роден в семейство с пет сестри и по-голям брат, той напуска дома си след втория развод на майка си и избира подслон при приемно семейство. На 16 започва да общува по-добре с китарата, отколкото със съученците си, чиито психоатаки го сблъскват с една от верните му спътници до сега – клиничната депресия. Победата в британския X Factor през 2012 г. отваря вратата на Arthur към глобалния успех, а артистичният му път до момента е белязан и от няколко стабилни български приятелства, експлозивни концерти тук и колаборация с Михаела Маринова.      

Наскоро James Arthur бе награден с диск за това, че е събрал милиард стрийма в Spotify със световния си #1 хит “Say You Won’t Let Go”. Само 18 звукозаписа до момента са достигали такъв брой стриймове в историята на музикалната платформа и James е един от 10-те артиста, постигнали такъв успех, заедно с Drake, Ed Sheeran и Justin Bieber. До момента британският изпълнител е продал повече от 25 милиона звукозаписа. Дуетът му “Rewrite The Stars” с Anne-Marie от филма The Greatest Showman Reimagined е стриймван 251 милиона пъти, а хитовият му сингъл “Empty Space” от 2018 г. вече удари над 100 милиона стрийма. James има 22 милиона месечни слушатели в Spotify и повече от 1,5 милиарда гледания в YouTube. Мултиплатиненият му албум му "Back From The Edge" от 2016 г. отиде директно на #1 в британските чартове. През септември и октомври Arthur тръгва на вече разпродадените си турнета в Щатите и Великобритания.
 

Последвайте James Arthur:
Facebook: https://www.facebook.com/JamesArthur/
Instagram: https://bit.ly/2kEvqjV
YouTube: https://bit.ly/2kyQRPM