Албумът беше представен на живо в деня на премиерата си (27.11) в препълнения столичен клуб „City Stage“

По време на промоцията публиката видя за първи път и видеото към новия сингъл на момчетата „Адрес“ с участието на ALMA - https://youtu.be/NtGjLpfd18U

„Upgrade“ е вече на пазара на CD & в дигитална версия
от „Вирджиния Рекърдс“

В подкрепа на новия албум, дуетът тръгва на
национално клубно турне


В сряда вечерта (27.11), Pavell & Venci Venc’ представиха на живо новия си албум „Upgrade” (Вирджиния Рекърдс) в препълнения от журналисти, партньори, колеги, приятели и фенове столичен клуб City Stage. Дуетът изпълни почти всички песни от новия си албум, който включва общо 17 парчета, 12 от които неиздавани до момента. На сцената до Pavell & Venci Venc’ застанаха Михаела Маринова в едноименната на албума песен „Upgrade”, DARA в „Хотел 5 звезди”, Любо Киров в „Не Бих Могъл“ и братята Пламен и Иво в „Един Човек”, „Ще те изям бе” и „Честно“.

Публиката в клуба стана свидетел на още една премиера: видеото към най-новия сингъл на дуета озаглавен „Адрес“ с участието на младата певица ALMA. Видеото е с изненадваща за българския шоубизнес почти театрална черно-бяла визия, негов режисьор е Кирил Киров–Кико, оператор е Андрей Андреев, а идеята за сценария е на Саня Армутлиева. По време на промоцията видеото се появи и в канала на “Вирджиния Рекърдс” в YouTube, както и в телевизионния ефир.

Да поздравят Pavell & Venci Venc’ и да чуят новия им албум, събитието уважиха и Мария Илиева, Михаела Филева, Ники Кънчев, Стенли, Калин Вельов, 4Magic, Yoana, Ева Пармакова, Deep Zone Project, Дивна, Искрата, DJ Doncho и много други.
„Upgrade” е вторият студиен албум в дискографията на Pavell & Venci Venc’, след дебютния им проект „SeTaaBrat” (2016). Той съдържа 17 песни и 5 скита (кратка форма, характерна за хип-хоп албумите) с гласа на Стойчо Керев, близък приятел и любим събеседник на артистите. Pavell & Venci Venc’ са автори на музиката, аранжиментите и текстовете на всички 17 песни в „Upgrade” като работата по албума им отнема близо година. Пламен и Иво са съавтори на 8 от парчетата в проекта, докато Михаела Маринова е съавтор в текста на „Upgrade“, a DARA участва в написването на лириката в „Хотел 5 звезди“.

В “Upgrade” заедно с хип-хоп парчета като „Честно“, „Един човек“ и „Красиви дни“, присъстват песни, изненадващо повлияни от реге музиката („Suga Daddy”) и фънк звученето („Ръждиво злато“)  до „Някъде там“, за която момчетата се шегуват, че е първата им кънтри балада. Текстовете в „Upgrade” варират от лирични, през закачливи и със забавна самоирония стихове до сурови, гневни рими.

Графичното оформление на албума е дело на Росен Дуков и е концептуално подчинено на другата голяма страст на Павел и Венци след музиката. И двамата са отдадени фенове на киберпънк жанра в литературата, филмите и видео игрите. Физическият носител на албума (CD) включва книжка от 32 страници с художествено обработени снимки на артистите и всички текстове на песните.

„Upgrade” излиза на CD и във всички дигитални музикални платформи със съдействието на Hell Energy Drink и една от най-харесваните от младите хора марка дрехи Napapijri, както и с медийното партньорство на радио и телевизия The Voice и радио Витоша.

https://orcd.co/upgrade; http://bit.ly/XploreUpgradeAlbum
https://www.musicmall.bg/product.php?id=4624
В подкрепа на новия албум, от началото на декември стартира националното клубно турне на Pavell & Venci Venc’ – The Upgrade Tour.

"UPGRADE" съдържание:
1.    Intro                                                    
2.    Upgrade x Михаела Маринова    
3.    Не бих могъл x Любо Киров 
4.    Ръждиво злато
5.    Хавана
6.    Адрес x ALMA
7.    Skit 1       
8.    Някъде Там
9.    Подпали Ада          
10.   Красиви дни            
11.   Хотел 5 Звезди x DARA      
12.   Skit 2                    
13.   Без религия             
14.   Един човек ft. Пламен          
15.   Сядай               
16.   Ти си               
17.   Ще те изям, бе! ft. Пламен и Иво
18.   Suga Daddy          
19.   Skit 3                     
20.   Честно ft. Пламен и Иво        
21.   Skit 4                      
22.   За последен път