Парчето е продуцирано от рапърското дуо и носители на „Грами“ Play-N-Skillz и е част от саундтрака към блокбъстъра „Лоши Момчета“
 

Двама от най-известните пионери в регетон музиката Nicky Jam и Daddy Yankee се събраха след 20 години, за да дадат живот на експлозивното парче „Muévelo“, което ще завладее радиата и дигиталните платформи през 2020 г. Дългоочакваното музикално обединение на Los Canigris се случва под продуцентския поглед на носителите на награда „Грами“ братя Juan и Oscar Salinas, познати като рапърското дуо Play-N-Skillz. Сингълът включва и част от песента „Here Comes the Hotstepper“ на Ini Kamoze, която ни връща към златните времена на регетона и по-конретно през 1994 г. „Muévelo“ е част от саундтрака на новата част на холивудския блокбъстър „Лоши Момчета“, която излиза на 17 януари 2020 г. 

„Yankee е моят „брат по оръжие“, миналото не определя кои сме днес, а това да зарадваме феновете си е основният двигател на тази колаборация“, споделя Nicky Jam.

Двамата артисти композират изцяло заедно новия си сингъл, който ни представят и с официално видео, заснето с кино концепция из емблематичните улици на центъра на Маями, Флорида. Под режисурата на Marlon Peña, Nicky Jam и Daddy Yankee влизат в ролята на екшън актьори, вдъхновени от уличната култура.

„Искахме да се завърнем с гръм и трясък и да подарим на феновете си експлозивен нов трак“, добавя Daddy Yankee.
 

Последвайте Nicky Jam:
www.nickyjampr.net
www.es-la.facebook.com/NickyJamPR
www.twitter.com/nickyjampr
www.instagram.com/nickyjampr
www.youtube.com/user/NickyJamTV