High Road е наличен за поръчки на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg тук
 

Kesha издаде нов албум, озаглавен High Road, и се завърна на трона си като лошото момиче на поп музиката. Пленителният микс от оди за „обичай себе си“ и „живей живота си на макс“ е най-еклектичната колекция на номинираната за „Грами“ поп изпълнителка до момента.

High Road зачеква темите за самосъзнанието, свободната любов, приятелството, разочарованието, копнежа за детството, и съчетава уязвимостта на Kesha, лудата й енергия и чувството й за хумор с модерни поп мелодии. Албумът говори за това как не трябва да приемаме живота прекалено сериозно, а за създаването му изпълнителката е събрала разнообразен списък от колаборатори/автори/продуценти, включително John Hill, Dan Reynolds, Stuart Crichton, Jeff Bhasker, Drew Pearson, Brian Wilson, Sturgill Simpson, Nate Ruess, Justin Tranter, Stint, Wrabel и Pebe Seber, с които да сбъдне мечтата си за нов успешен етап от кариерата си.

Релийзът на албума идва след невероятното изпълнение на Kesha на песента „Resentment“ във вечерното шоу на James Corder, както й обявяването на предстоящото й пролетно турне в Северна Америка.


High Road вече успя да се хареса на критиците. Stereogum коментира, че „албумът образува перфектен баланс между уязвимостта и бунта, с който Kesha изгради името си“, The Independent го определи като „зряло и непокорно възвръщане към светлината“, а MTV заяви, че музиката й „отново ще вдъхнови всичките й фенове да пуснат животното в тях на свобода“. 

Tracklist:
1. Tonight
2. My Own Dance
3. Raising Hell (feat. Big Freedia)
4. High Road
5. Shadow
6. Honey
7. Cowboy Blues
8. Resentment (feat. Sturgill Simpson, Brian Wilson and Wrabel)
9. Little Bit Of Love
10. Birthday Suit
11. Kinky (feat. Ke$ha)
12. Potato Song (Cuz I Want To)
13. BFF (feat. Wrabel)
14. Father Daughter Dance
15. Chasing Thunder
16. Summer


Последвайте Kesha
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER