Madison стана част от класацията „21 Under 21“ на сп. Билборд за 2018

Дебютният й албум излиза по-късно тази година

 

R&B поп изпълнителката и автор Madison Beer пусна парчето „Good In Goodbye“ – дългоочакваният дебютен сингъл от предстоящия й албум, който излиза по-късно тази година. Beer е ко-продуцент и ко-автор на песента, която е налична във всички дигитални платформи. Слушайте тук.

В пленителното видео Beer се изправя пред най-върлия си враг – самата нея – потопена в атмосфера като във видео игра, въоръжена с цветни свръхестествени сили, нинджа звезди и бойна стойка. Beer, която е олицетворение на генерацията „Girl Boss“, е режисьор на видеото. 

Относно парчето и предстоящия й албум, Beer споделя: „Толкова съм щастлива да пусна първия сингъл от дебютния си албум! „Good In Goodbye“ отваря тема, която продължава напред в албума, и до голяма степен представлява песен за раздялата. За това как да прекъснеш връзка с токсичен човек, независимо колко трудно може да бъде, защото понякога това е единственият начин да продължиш напред, а винаги трябва да намираш доброто в сбогуването“. Става дума също и за раздвоеното осъждане и самоанализ, през които преминаваме в края на една връзка – понятие, което съживявам във видеото, и стигам до вътрешните си демони, изигравайки себе си и лошия си близнак“.

За Madison Beer:
Преди да подпише сделка с Epic Records (Sony Music) в края на миналата година, Madison постига безпрецедентен успех като самостоятелен артист с партньора си First Access Entertainment. Дебютното й EP As She Pleases събира над 700 милиона стрийма в цял свят и я превръща в първия самостоятелен соло артист жена, който влиза в Top 20 на радио чартовете, след като дебютира в Top 5 на iTunes в 18 държави и в Top 10 в 42 държави. Тя привлича и почитанието на сп. Time, Complex, NME, The Guardian и Billboard, които я позиционират в класацията „21 Under 21“. Beer има публика от 14,3 милиона последователи в Instagram и 2,5 милиона в Twitter. През 2020 г. стартират отношенията на Madison със Sony, които лицензират дебютния й албум, създаден с помощта на First Access Entertainment. Точно тази сделка дава на Madison пълен контрол над криейтива си сама да пише песните си, да прави продукцията и да създава видеата си. 
 

Последвайте Madison Beer
YOUTUBE
INSTAGRAM

TWITTER
FACEB0OK