20-ти февруари –
Събитие за татуировки и listening парти на албума в над 50 града из цял свят

21-ви февруари –
Ексклузивен signing session с Ozzy в Amoeba Records, Холивуд

ORDINARY MAN е наличен за предварителни поръчки във всички дигитални платформи тук и на физически носител в оналайн магазин MusicMall.bg тук

Албумът излиза у нас с медийната подкрепа на радио Z-Rock

 

В навечерието на 20-ти февруари и световната премиера на новия албум ORDINARY MAN на Ozzy Osbourne повече от 50 града в цял свят ще отворят вратите си за най-мащабното международно събитие за татуировки и listening парти на албум в историята. Ден по-късно носителят на „Грами“ изпълнител/автор и член на Залата на славата на рокендрола ще дава автографи в Amoeba Records в Холивуд, Калифорния в деня на премиерата на албума – 21-ви февруари.

Феновете, които ще посетят събитията на 20-ти февруари - планирани да се проведат едновременно в студиа за татуировки в 50 града в цял свят – не само ще имат възможността да слушат ORDINARY MAN преди световната премиера на албума, но и ще бъдат сред първите, които ще могат да си изберат от колекцията ексклузивни татуировки, вдъхновени от Ozzy. За повече информация, кликнете тук и гледайте видео тук.

В деня на премиерата на албума Osbourne ще бъде домакин на първото си in-store събитие от 10 години насам, което ще се проведе в Amoeba Records, Калифорния. Желаещите да се включат трябва да закупят албума, наличен на CD, LP или picture disc (грамофонен запис с обложката на албума), от магазина в Amoeba Холивуд на 21-ви февруари. 

ORDINARY MAN е първият солов албум на Osbourne от 10 години насам. Студийният проект е записан в Лос Анджелис и включва продуцента Andrew Watt на кирати, Duff McKagan от Guns N' Roses на бас китара и Chad Smith от Red Hot Chili Peppers на барабани. Освен основния бенд, албумът съдържа звездни колаборации с част от приятелите на Ozzy, а именно Elton John, Slash, Post Malone и Tom Morello. ORDINARY MAN е наличен за предварителни поръчки във всички дигитални платформи тук и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg тук
 

Последвайте Ozzy Osbourne
Website
Facebook
Twitter
Instagram
Spotify
YouTube