Гледайте официалното видео към песента ТУК

Напук на мрачното и дъждовно време през последните седмици, Веселин Николов – VessoU ни пренася на плажа с коктейл в ръка и новия си летен сингъл „Въпроса“. Парчето е интересна комбинация от поп и все по-популярното регетон звучене, а зад закачливия текст към песента стои самият VessoU, който е автор и на музиката и аранжимента.

„Въпроса“ излиза със свежо видео, дело на младия режисьор Йордан Харасимов, а сюжетът забърква VessoU във вълнуващо любовно приключение, подправено с автомобилно масло, забавление и много морско настроение.

„Обичам да опитвам различни неща в музиката, а „Въпроса“ е точно такава песен. Направих я по време на една зимна нощ в началото на годината, когато нямах търпение за слънце, плаж, море и пясък. Парчето е създадено с огромна доза добро настроение и позитивна емоция.“, споделя VessoU.

Премиерата на „Въпроса“ е на 19.06 (петък) в 10:00 ч. в YouTube канала на VessoU. Сингълът ще бъде наличен за стрийминг във всички дигитални платформи – А1 Xplore Music, Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer и др.