Гледайте видеото тук

Песента е трети сингъл от предстоящия албум на британския изпълнител Life By Misadventure - предварителни поръчки на CD и винил тук


След 2 седмици нетърпеливо очакване от страна на милиони фенове от цял свят, два от най-величествените гласа на съвременната музика - Rag’n’Bone Man и P!nk, сливат таланта си в силно емоционалната колаборация “Anywhere Away From Here”. Песента ще бъде част от предстоящия нов албум на британския баритон Life By Misadventure, който излиза на 7 май, и е вдъхновена от чувството на несигурност в заобикалящата ни среда и обкръжение. “Когато запалят светлините, не мисля, че съм ти казвал… че се чувствам не на място“, пее той. “Завлечи ме под земята/не знам дали си забелязал/понякога затварям очи и си мечтая за друго място.“ Автори на парчето са Rag’n’Bone Man, неговият колаборатор в албума Ben Jackson-Cook, както и Simon Aldred, Dan Priddy и Mark Crew.

За “Anywhere Away From Here” звездният изпълнител споделя: “Тази песен е искрено отражение на желанието да изчезнеш от некомфортните ситуации и уязвимостта, която всички изпитваме на моменти. За мен е чест да я изпълня с P!nk.

За първи път срещнах Rag’n’Bone Man в Европа през 2017 г., малко след като чух песента му “Human”. Още тогава се влюбих в гласа му, а когато се запознахме на живо, научих, че носи и красива душа“, казва P!nk. “Веднага разбрах, че искам да работя с него някой ден. Няма по-перфектна песен от “Anywhere Away From Here”, която да изпълним заедно. Изключително щастлива съм да бъда част от тази колаборация“.

Видеото към песента, режисирано от Joe Connor (The Rolling Stones, Coldplay, Sam Smith), е заснето в театъра The Duke Of York’s Theatre в Уест Енд в Лондон.

“Anywhere Away From Here” излиза след парчето “Fall In Love Again” и успеха на първия сингъл от предстоящия албум на Rag - “All You Ever Wanted”, който застана на #1 както в еърплей чарта във Великобритания, така и в iTunes.

Дебютният 4х платинен албум на Rag – Human, постига феноменален успех, като се изкачва до #1 във Великобритания в седмицата на релийза и се превръща в най-бързо продаващия се студиен проект на артист-мъж за цялото десетилетие. За него британецът печели и наградите BRIT и Ivor Novello.

Ако това постижение е трудно за надхвърляне, то Rag‘n’Bone Man определено наруши правилата като замина за Нашвил, за да напише и запише новия си албум Life By Misadventure, завръщайки се в родната Англия точно преди да настъпи първата карантина. Колекцията съдържа нужната доза соул и блус парчета, примесени с нови и модерни мелодии, и е доказателство за огромното израстване на Rag като артист, автор на песни и изпълнител, способен да излъчва изключителна топлина и вълнуваща емоция с всеки дъх, който поема.

Life By Misadventure е перфектното лекарство за болните времена, в които се намираме, и невероятна колекция от емоционални песни, които ни призовават да продължаваме да се борим за утрешния ден.

Life By Misadventure track listing:

1. Fireflies
2. Breath In Me
3. Fall In Love Again
4. Talking To Myself
5. Anywhere Away From Here
6. Alone
7. Crossfire
8. All You Ever Wanted
9. Changing of the Guard
10. Somewhere Along The Way
11. Time Will Only Tell
12. Lightyears
13. Party’s Over
14. Old Habits


Rag’n’Bone Man тръгва на турне във Великобритания, билетите са в продажба тук.

Юни
27 неделя  London, Jazz Cafe  (Разпродадено)
28 понеделник London, Jazz Cafe  (Разпродадено)
29 вторник  London, Jazz Cafe  (Разпродадено)

Октомври
17 неделя  Brighton, Brighton Centre
18 понеделник Dublin, Olympia Theatre
19 вторник  Belfast, Waterfront Hall
21 чевтъртък Leeds, O2 Academy
22 петък   Bristol, O2 Academy
23 събота  Bournemouth, O2 Academy
25 понеделник Glasgow, O2 Academy
28 четвъртък Plymouth, Pavilions
29 петък  Manchester, O2 Apollo
21 неделя  Birmingham, O2 Academy Birmingham

Ноември
3 сряда  Newcastle, O2 Academy
6 събота   London, Eventim Apollo

Последвайте Rag’n’Bone Man

WEBSITE|INSTAGRAM|TWITTER|FACEBOOK|YOUTUBE