Колекцията е налична за поръчки на CD и винил в онлайн мазагина MusicMall.bg тук

Life By Misadventure включва хитовата колаборация “Anywhere Away From Here” с P!nk


3 години след безпрецедентния успех на дебютния му албум Human, Rag’n’Bone Man представя най-искрената си творческа работа до момента в емоционалната колекция с позитивен привкус Life By Misadventure. Обявен за “един от албумите на годината“ от Sunday Times, проектът съдържа 14 парчета, сред които издадените до момента “Fall In Love Again”, “All You Ever Wanted”, “Crossfire” и въздействащата колаборация “Anywhere Away From Here” със суперзвездата P!nk. Песента е сбъдната мечта за двамата световни артисти, които ще я изпълнят по време на престижната церемония по връчване на наградите BRIT на 11-ти май.

Rag‘n’Bone Man записва Life By Misadventure в Нашвил, завръщайки се в родната Англия точно преди да настъпи първата карантина. Колекцията съдържа нужната доза соул и блус парчета, примесени с нови и модерни мелодии, и е доказателство за огромното израстване на британския тенор като артист, автор на песни и изпълнител, способен да излъчва изключителна топлина и вълнуваща емоция с всеки дъх, който поема.

Дебютният му проект Human, издаден през 2017 г., постига феноменален успех - 4х платинен сертификат, #1 във Великобритания в седмицата на релийза, най-бързо продаващ се студиен албум на артист-мъж за цялото десетилетие. За него британецът печели и наградите BRIT и Ivor Novello.

С новата си колекция Life By Misadventure звездата подарява перфектното лекарство за болните времена, в които се намираме, и ни призовава да продължаваме да се борим за утрешния ден.

Life By Misadventure излиза у нас от Sony Music/Вирджиния Рекърдс, с медийната подкрепа на радио FM+ и Z-Rock.


Life By Misadventure track listing:

1. Fireflies
2. Breath In Me
3. Fall In Love Again
4. Talking To Myself
5. Anywhere Away From Here
6. Alone
7. Crossfire
8. All You Ever Wanted
9. Changing of the Guard
10. Somewhere Along The Way
11. Time Will Only Tell
12. Lightyears
13. Party’s Over
14. Old Habits

Rag’n’Bone Man тръгва на турне във Великобритания, билетите са в продажба тук.

Последвайте Rag’n’Bone Man

WEBSITE|INSTAGRAM|TWITTER|FACEBOOK|YOUTUBE