#7DJ (7 DAYS IN JAMAICA) е наличен във всички дигитални стрийминг платформи


Maluma определено знае кoй е най-незабравимият подарък, който може да направи не само на себе си, но и на милионите си фенове по цял свят! На връх 27-мия си рожден ден латино идолът издава визуалния албум #7DJ (7 DAYS IN JAMAICA). Впечатляващият концептуален проект се ражда преди повече от година, по време на 7-дневно пътуване до мечтана за Maluma дестинация още от дете - Ямайка, на което латино идолът тръгва със свои близки приятели и дългогодишни музикални сътрудници. #7DJ (7 DAYS IN JAMAICA) съдържа 7 чисто нови взаимосвързани парчета, всяко от които с официално видео и пренасящо зрителите в сърцето на острова, където суперзвездата се откъсва от капаните на славата и се впуска в живота, музиката и свободата на хората там.

В проекта #7DJ (7 DAYS IN JAMAICA) постоянно променящият се изпълнител и автор на песни поема в неочаквана нова посока със звученето си, съчетавайки умело латино ърбън музика с реге и денс хол. Парчетата в албума включват колаборации с популярни ямайски артисти - Ziggy Marley и Charly Black, традиционни ямайски музиканти и живи инструменти (тромпет, саксофон, бас, барабани). Въпреки, че всеки един от траковете има свой отличителен стил, всичките 7 са перфектно свързани, а резултатът е латино ърбън музикален шедьовър, точно толкова освежаващ и магичен, колкото и пътуването, вдъхновило създателя му.

„Тези 7 дни в Ямайка дойдоха във време, в което наистина имах нужда да избягам и да освободя съзнанието си, защото работех върху кариерата си нон стоп в продължение на 7 години. Това ме накара да се замисля дали искам да продължа да се занимавам с музика. Заминах, за да погледна навътре в душата си и се завърнах друг човек, изключително вдъхновен и осъзнал, че музиката не е само това, с което се занимавам, а е и част от мен. Тя описва как преживявам и интерпретирам живота“, споделя Maluma.

Част от #7DJ (7 DAYS IN JAMAICA) е и заснетият в Ямайка и Лос Анджелис късометражен филм 36 Grados, инкорпориращ 7 смислено свързани видеа. Гледайте го тук.

Обложката на албума е дело на колумбийския артист Federico Uribe, известен с използването на рециклирани материали в оформянето на реалистични скулптури и произведения на изкуството. Визията на проекта, създадена от парчета отпадъчна пластмаса, представлява очарователен портрет на Maluma, който ще бъде пуснат на търг, а 100% от приходите ще бъдат дарени на природни нестопански организации, представлявани от фондацията на изпълнителя „El Arte De Los SueÑos“. С идеята да организира поп-ъп изложба за устойчиво изкуство в Маями в подкрепа на #7DJ (7 DAYS IN JAMAICA), Maluma избира още 7 произведения на Uribe, изработени с подръчни материали и илюстриращи всяка една от песните в албума. Събитието ще бъде отворено за зрители в продължение на месец и ще бъде стриймвано в цял свят за виртуални посещения. Част от приходите от всички продажби ще подпомогнат следните нестопански организации в Колумбия: „Fundación Amigos del Mar“, „Jardín Botánico de Cartagena“ и „Stand Up Providencia“.

Track list #7DJ (7 Days in Jamaica)
1. Tónika ft. Ziggy Marley
2. Love ft. Charly Black   
3. Chocolate
4. Agua de Jamaica
5. Desayun-Arte
6. La Burbuja
7. Peligrosa

Последвайте MALUMA
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK
YOUTUBE
TIKTOK