Колекцията включва #1 сингъла “Todo de Ti”, който разби световните музикални класации

Пуерториканската супер звезда Rauw Alejandro представи дългоочаквания си втори студиен албум VICE VERSA – емоционална изповед във формата на шедьовър от ърбън музика. Колекцията разказва за еуфоричното щастие и горчивината от кратка романтична връзка – любов, която променя живота завинаги. “Изключително личен за мен албум“, споделя Rauw. “Изпълнен с контрасти и размишляващ над влакчето от емоции, на което се возих в последно време. Исках да споделя цялата тази емоция от всичко преживяно в албум, с цел да изградя по-силна връзка с феновете си“.

VICE VERSA включва 13 парчета, сред които световния супер хит “Todo de Ti”, който разби музикалните класации. В момента песента е #2 в Spotify Global Top 200, #19 в Spotify Viral 50, #9 в Shazam Global Top 200, #45 в Billboard Hot 100, Top 5 в Billboard Hot Latin Songs Chart, и е с над 207 милиона аудио и видео стрийма. 

От старта на кариерата си през 2016 г. Rauw не спира да демонстрира силното си желание да промени звученето на ърбън музиката. Хитовите му колаборации със Selena Gomez (“Baila Conmigo”), Anuel AA (“Reloj”) и Camilo (“Tattoo”) се превърнаха в легендарни, а дебютният му албум Afrodisíaco съвпадна с номинацията за Latin GRAMMY за “Най-добър нов артист“. В САЩ Rauw достигна #1 в Latin Pop Airplay чарта и #3 в Hot Latin Songs, Latin Airplay и Latin Rhythm класациите. Песента разби рекорди и в Испания като събра 1,68 милиона стрийма в рамките на 1 ден, като оглави чартовете в Мексико, Колумбия, Коста Рика, Перу, Чили и др.

VICE VERSA track list:
1. Todo De Ti
2. Sexo Virtual
3. Nubes
4. Track 4
5. 2/Catorce ft. Mr. Naisgai
6. Aquel Nap ZzZz
7. Cúrame
8. Cosa Guapa
9. Desenfocao'
10. ¿Cuándo Fue?
11. La Old Skul
12. ¿Y Eso? ft. Tainy
13. Tengo un Pal ft. Lyanno, Caleb Calloway
14. Brazilera ft. Anitta

Последвайте Rauw Alejandro
INSTAGRAM| FACEBOOK | YOUTUBE