Талантливият изпълнител, автор на песни, продуцент и мултиинструменталист Dennis Lloyd представи дебютния си албум Some Days - музикална хроника на “най-тъмния период от живота му”! Вълнуващата и емоционална колекция съдържа 14 парчета, сред които хитовете “Alien”, “Anxious” и “The Way”!

В Some Days Lloyd се връща назад във времето, когато на пръв поглед кариерата му потръгва безпрецедентно, благодарение на хитовото парче “Nevermind” от 2018 г., а всъщност зад кулисите му се налага да се изправи пред сериозни изпитания. Надявайки се да пусне песента “Never Go Back” като следващ сингъл, Lloyd се сблъсква с категоричния отказ на предишния си лейбъл, който не се съгласява с креативната посока, по която изпълнителят е поел и замразява музикалните му проекти. Едногодишен правен спор между двете страни предизвиква последвалите проблеми с депресията на Dennis, който не е сигурен дали някога отново ще може да издава музика.

За да отпразнува релийза на дебютния си албум, Lloyd организира специален лайв стрийм концерт, който ще се проведе на 3-ти юли в Menora Arena в родния му град Тел Авив, и ще бъде излъчен отново на 8-ми юли.

Dennis Lloyd представя първото си EP - Exident през 2019 г., благодарение на което събира над милиард стрийма в дигиталните платформи. Водещият сингъл от него - “Never Go Back”, моментално се превръща в едно от най-добавяните парчета в плейлистите за хитове на Spotify. Малко след това списание Forbes възхвалява израелския изпълнител за невероятния му талант да „съчетава елементи от поп, R&B, рок и реге в песните си, с които променя глобалните граници в музиката“. Lloyd прекосява целия свят по време на разпродаденото си турне Never Go Back Tour, със спиращи дъха изпълнения на звездния фестивал Coachella Valley Music & Arts Festival и много други. Миналата есен Dennis разпродава турнето си The Never Go Back Tour: Part III, което преминава през 16 европейски държави. 

ALBUM TRACKLISTING
1. Changes
2. Alien
3. Anxious
4. Comi$$ion$
5. Hodl On
6. Dogs
7. Moving On
8. The Way
9. Bottom Line
10. Meditation
11. Irrelevant
12. Some Days
13. 27 Club
14. Leave It All Behind

Последвайте Dennis Lloyd
OFFICIAL|INSTAGRAM|FACEBOOK|TWITTER