Поръчайте в онлайн магазина MusicMall.bg тук

Победителят от X Factor Великобритания представя себе си както никога досега в четвъртия си албум - It'll All Make Sense In The End.

James Arthur създава по-голямата част от колекцията по време на локдауна в къщата си в Съри. Изнасяйки се от Лондон, музикантът инвестира в звукозаписни уреди и изграждането на студио у дома. Той си създава безопасно убежище, в което се чувства удобно да бъде още по-откровен, не само за нещата, които го вдъхновяват, но и за нещата, които го тормозят:

„И изведнъж музиката започна да звучи страхотно. Още в началото имаше звук, към който се стремях и дори тогава звучеше като истински албум. Това е първият път, в който създавам музика на едно и също място, а не в различни студиа и това може да се чуе в песните. Има нещо наистина удобно в това да работиш в собствения си дом – успях да бъда по-уязвим от всякога.” – споделя James.

След като написва автобиографичните първи сингли „Medicine“ и „September”, артистът открито пее за любовта, зависимостта и дяволите, които го преследват в „Déjà Vu“, електро-рок песен, която е с голямо емоционално съдържание: „Исках този албум да има подходящи рок елементи. Видът рок, който обичам, е емо и поп-пънк, така че исках да се заема с този жанр. Лирически тази песен, както и много от другите, е звукът на някой, който много размишлява, много обработва и е наистина честен за това къде се е намирал в главата си.“

Освен искрените изповеди в текстовете си, James Arthur не се страхува да отправи послание и към бъдещото му поколение: „Emily“ е нежна, интимна песен за дъщерята, която един ден може да има: „Идеята възникна от разговорите за това да имам деца. Бих ли бил дори добър баща? А ако прочетат за всички глупости, през които съм преминал? Няма значение“, разсъждава той, „защото в крайна сметка аз съм човекът, който ще бъде до тях през целия им живот."

С „SOS“ певецът отново прави обрат: „Чувствам я като песен, определяща албума. Всичко, което исках да постигна, е в това парче. Има тежък рок, припев в стил 30 Seconds To Mars. След това в стиховете има рап, напомнящ този на Miguel. И накрая има хорово пеене. Вече виждам видеото, вървя по улицата и пея на всички тези разбити души, хванати в капан в къщите си за една година.”

До днес James Arthur е издал три изключително успешни албума и има над 30 млн. продадени копия по целия свят - James Arthur (UK #2), Back From The Edge (UK #1) и YOU (UK #2). Той има девет самостоятелни сингъла в UK Топ 40, два големи хита №1 и е награден за достигане на милиард стрийма в Spotify на парчето „Say You Won’t Let Go“ (в момента 1,7 милиарда). Наскоро певецът доминира в ефира и класациите с “Lasting Lover”, колаборация със Sigala. Песента стана #1 в ефира на Обединеното кралство, #1 в iTunes и влезе в Топ 10 на официалната UK класация за сингли.

ТУК може да закупите билети за предстоящите му турнета във Великобритания, Ирландия и Северна Америка.

Tracklist:

Running Away
Wolves
Medicine
September
Always
Emily
Last Of The Whiskey
Never Let You Go
4000 Miles
Deja Vu
Ride
Avalanche
SOS
Take It Or Leave It

ПОСЛЕДВАЙТЕ JAMES ARTHUR
WEBSITE|INSTAGRAM|TWITTER|FACEBOOK|YOUTUBE

ПОСЛЕДВАЙТЕ SONY MUSIC
INSTAGRAM|FACEBOOK|YOUTUBE

ПОСЛЕДВАЙТЕ VIRGINIA RECORDS
INSTAGRAM|FACEBOOK|YOUTUBE