СЛУШАЙТЕ „SANTO” ТУК / СЛУШАЙТЕ LA FUERZA ТУК

След дълго очакване носителката на множесто награди GRAMMY и Latin GRAMMY Christina Aguilera празнува издаването на своето първо EP и втори албум от 20 г. насам, който е изцяло на испански език - LA FUERZA.

Само ден преди това певицата представи горещо ново парче с участието на Ozuna - „Santo“. В третия сингъл от компилацията звездите представят несравнимите си вокални умения, осигурявайки невероятно изпълнение, a латино ритмите създават перфектна предпоставка той да стане хит. Песента е написана от Christina Aguilera, Ozuna, Dallas K, Gale, Josh Barrios, продуцирана от Rafa Arcaute, Federico Vindver, Dallas K и копродуцирана от Afo Verde. Заедно с аудиото бе и премиерата на официалното видео, режисирано от Nuno и заснето в Лас Вегас преди няколко месеца. Следвайки модата на легендарните видеоклипове на Aguilera, този на „Santo“ е визуално зашеметяващ, чувствен и продължава историята, започнала с последните й два испански сингъла - „Pa’ Mis Muchachas“ и „Somos Nada“.

Christina Aguilera има невероятно испанско наследство, благодарение на баба й и дядо й, които са я потопили в латино културата. Вдъхновена от еквадорските й корени, записът на EP-то оказва значително влияние върху певицата и я кара да се влюби в музиката по съвсем различен начин. Шест уникални и изящни песни са част от това произведение на изкуството, което включва най-добрите латино звуци с тяхното разнообразие, но под един общ знаменател: посланието за силата на жената, нейната смелост, кураж и право на избор.

„Когато моите фенове слушат тази музика, искам те да се чувстват силни и свободни. Разбира се, желая да покажа и други емоции и чувства, като например да бъдеш секси и енергична, но наистина настоявам усещането, което идва от музиката ми, да е за женска сила." - споделя певицата в скорошно интервю за списание Ocean Drive.

Christina Aguilera работи с талантливи и завършени артисти, автори на песни, музиканти и продуценти за втория си испански албум, превръщайки LA FUERZA в най-добрата си работа до момента. А по-радостната новина е, че предстои още много.

TRACKLIST

1. Ya Llegué
2. Pa’ Mis Muchachas
3. Somos Nada
4. Santo
5. Como Yo
6. La Reina

ПОСЛЕДВАЙТЕ CHRISTINA AGUILERA
INSTAGRAM|FACEBOOK|YOUTUBE|TWITTER

ПОСЛЕДВАЙТЕ SONY MUSIC LATIN
INSTAGRAM|FACEBOOK|YOUTUBE

ПОСЛЕДВАЙТЕ VIRGINIA RECORDS
FACEBOOK|INSTAGRAM|YOUTUBE|WEBSITE