СЛУШАЙТЕ MOTORDROME ТУК / ГЛЕДАЙТЕ “NEW MOON” ТУК

издаде своя дългоочакван и завладяващ трети албум Motordrome, който беше представен заедно с официалния видеоклип към основния сингъл „New Moon“.

Motordrome е първата нова колекция на певицата след издадената през 2018 г. Forever Neverland, която постига изключително голям успех. 10-те песни съчетават динамичен поп и по-мрачен грънч пънк с искрени и директни текстове. Водещото парче от албума „New Moon“ разказва за раздялата, за изоставяне на нещата, които ни дърпат назад и поставянето на ново начало. В интригуващото видео, режисирано от базираното в Лондон мултивизуално дуо Fa and Fon, изпълнителката се изправя пред страховете си.

„”New Moon” е песен, създадена да демонстрира нова ера, песен за възстановяване на контрола. За мен това е напомняне да се вслушвам в себе си, да вярвам на инстинктите си и да не позволявам на външни сили да замъглят зрението и преценката ми. Надявам се и други хора да получат същата енергия от моята музика.", споделя .

Заглавието на Motordrome идва след разговор, който провежда с майка си за нейните битки с тревожността. Паниката и натрапчивите мисли извикват в ума й думата „dødstrome“, което е стар карнавален трик, при който каскадьор кара мотоциклет около вертикалните стени на мотордром със смъртоносна скорост. Създаването на албума се оказва бягството на изпълнителката от този задълбочаващ се порочен кръг, въпреки че той до голяма степен представя човек в процес на развитие, а не такъв, постигнал крайната си цел. В него се усещат чувството за личностно израстване и обещанието за по-светли предстоящи дни, но той също така служи като напомняне, че всеки трябва да се справи със собствения си dødstrome и че няма идеален лек за житейските борби, и това е в реда на нещата.

„Надявам се хората да усетят, че това е истинско и че има истории, с които могат да се свържат. За мен този албум представлява огромна промяна в живота ми. Въпреки че все още правя това, което обичам да правя, го чувствам като нова глава. Една ера от живота ми приключи и навлизам в нова. Това е страшно, но освобождава.", споделя още певицата.

привлича приятели и дългогодишни сътрудници като Caroline Ailin (Dua Lipa, Katy Perry, Ellie Goulding), Noonie Bao (Halsey, Charli XCX, Carly Rae Jepsen), Ariel Rechtshaid (Haim, Vampire Weekend, Adele), Jam City (Olivia Rodrigo, Troye Sivan), S.G. Lewis (Dua Lipa), Linus Wiklund и Yangze, с които работи по създаването на албума. До този момент са издадени четири от синглите – „Kindness“, който представлява писмо до нейните фенове, еуфоричния „Live To Survive“, суровия „Goosebumps“ и одата за нейната тийнейджърска любов „Brad Pitt“ – пълната колекция включва още 6 нови песни:

Tracklist:

1. Kindness
2. Live To Survive
3. Wheelspin
4. Cool to Cry
5. Youth Is Lost
6. New Moon
7. Brad Pitt
8. Goosebumps
9. Hip Bones
10. Punches

Тази година се завръща на пътя с поредица от турнета. Пълните дати в Европа може да видите по-долу:

EU/UK
4th Feb 2022 @ Parkteatret, Oslo NO
5th Feb 2022 @ Debaser, Stockholm SW
8th Feb 2022 @ NIEBO, Warsaw PL
9th Feb 2022 @ Kesselhaus, Berlin DE
11th Feb 2022 @ Le Trabendo, Paris FR
13th Feb 2022 @ Orangerie - Botanique, Brussels BE
14th Feb 2022 @ Melkweg Oz, Amsterdam NL
15th Feb 2022 @ Heaven, London UK


ПОСЛЕДВАЙТЕ MØ
INSTAGRAM|FACEBOOK|YOUTUBE|WEBSITE |TWITTER

ПОСЛЕДВАЙТЕ SONY MUSIC
INSTAGRAM|FACEBOOK

ПОСЛЕДВАЙТЕ VIRGINIA RECORDS
FACEBOOK|INSTAGRAM|YOUTUBE|WEBSITE