СЛУШАЙТЕ „CELEBRITY SKIN“ ТУК

11-кратнo номиниранатa за GRAMMY Doja Cat се обединява с Taco Bell за чисто нова реклама, която ще дебютира по време на NFL Superbowl, и за която тя записва кавър на хитовия поп-рок химн на Hole - „Celebrity Skin“. Парчето включва текст, преработен заедно с Courtney Love, която работи и по аранжимента. Вълнуваща песен за сила и индивидуалност, тази нова версия на „Celebrity Skin“ отпразнува различията и това, което прави всеки един от нас уникален.

Новата реклама, озаглавена „The Grande Escape“, служи като история за освобождаването от конформизма и показва Doja Cat заедно с други персонажи, които бягат от колеж за клоуни в преследване на истинския живот. Мястото изобразява въодушевлението и комфорта, които идват от празнуването на различията.

Известна със своята музика, донесла ѝ куп отличия и награди, с енергичната си персона и завладяващо присъствие както на сцената, така и в социалните медии, певицата е олицетворение на поколение, което възхвалява автентичността. Именно това я прави идеална за въпросната кампания.

Албумът Planet Her на Doja Cat, който излезе през юни 2021 г., бе номиниран за GRAMMY и доминира в класациите, дебютирайки на #1 в Billboard Top R&B Albums, както и на #2 в Billboard Top 200 и Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums. Следвайки успеха на „Need To Know“, която стигна до #1 в поп радио чарта на САЩ, песента „Woman“ продължава да се катери, като в момента е на #16 позиция. В Канада парчето е на #17 в поп класацията, а в Spotify Global е в Топ 15! Номинираната за  GRAMMY „Kiss Me More“, колаборация със SZA и водеща песен в Planet Her, е с платинен сертификат по продажби, а също така е на #1 в Top 40 с над 2.8 милиарда стрийма в световен мащаб.

 

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ DOJA CAT
INSTAGRAM|FACEBOOK|YOUTUBE

ПОСЛЕДВАЙТЕ SONY MUSIC
INSTAGRAM|FACEBOOK

ПОСЛЕДВАЙТЕ VIRGINIA RECORDS
FACEBOOK|INSTAGRAM|YOUTUBE|WEBSITE