СЛУШАЙТЕ „DEPRIMIDA“ ТУК

След като получава множество сертификати по продажби за последните си албуми - ENOC (6 пъти платинен) и NIBIRU (4 пъти платинен), пуерториканският певец Ozuna се завръща с чисто нова музика! Сингълът „DEPRIMIDA“ излезе на 17-ти февруари заедно с официалното видео, заснето в Маями и режисирано от дългогодишния сътрудник на музиканта Nuno Gomes и продуцентската къща Compostela Films. Песента ще бъде част от предстоящата колекция на изпълнителя, която ще носи заглавието OZUTOCHI.

През последните дни в профилите на звездата в социалните медии се появиха изображения на зареждаща се батерия. Тази примамлива визуализация, загатваща представянето на нов материал, предизвика трепетно очакване сред феновете му по целия свят.

„DEPRIMIDA“ завладява с енергичния подход на изпълнителя към регетона. Със своя уникален стил и глас Ozuna, който гордо нарича себе си „el negrito de ojos claros“, т. е. “черното момче със светлите очи”, придава на съблазнителния текст на сингъла нотка на игривост. В него се разказва за жена, която се справя с неразрешими проблеми в отношенията, като се впусква в ново вълнуващо приключение.

Суперзвездата е един от най-слушаните изпълнители на латино музиката в цял свят. От стартирането на кариерата му през 2015 г., той печели безброй отличия, включително място в списъка с най-влиятелни хора на списание Time (2019 г.) и две награди GRAMMY за колаборацията с ROSALÍA „Yo x Ti, Tú x Mí“. Освен това певецът печели приза за съвременен латино автор на годината от BMI през 2019 и 2021 година, наградата за съвременна латино песен на годината за парчето си „Taki Taki“ от 2020 г., а също така държи и четири рекорда на Guinness. През 2021 г. получава наградата за Extraordinary Evolution на латинските AMA, както и приза Soberano Solidario на изданието Premios Soberano за хуманитарна дейност.

Ozuna стартира 2022 г. със силна колаборация, присъединявайки се към световната изпълнителка и многократна носителка на GRAMMY Christina Aguilera в „SANTO“ - трак, който е част от нейнaта най-нова испаноезична колекция LA FUERZA. Надминавайки всички очаквания, музикалното видео на двете икони генерира над 14 милиона гледания в YouTube.


ПОСЛЕДВАЙТЕ OZUNA
INSTAGRAM|FACEBOOK|YOUTUBE|TWITTER |TIKTOK

ПОСЛЕДВАЙТЕ SONY MUSIC
INSTAGRAM|FACEBOOK

ПОСЛЕДВАЙТЕ VIRGINIA RECORDS
FACEBOOK|INSTAGRAM|YOUTUBE|WEBSITE