СЛУШАЙТЕ WET TENNIS ТУК

SOFI TUKKER покориха света със завладяващия си електропоп, изкачвайки се на върха на класациите и затвърждавайки мястото си във фенските сърца. Новият им албум WET TENNIS, продължение на номинираната им за GRAMMY дебютна колекция Treehouse от 2018г., излиза днес, 29-ти април 2022 г.

Албумът отпразнува човешкия дух и сила, отдаването на удоволствието и освобождаването от външните ограничения. Самото заглавие е акроним: „When Everyone Tries to Evolve, Nothing Negative Is Safe“, т.е. „Когато всеки се опитва да се развива, негативността ще изчезне“. Става дума за изоставяне на страха и пороците в полза на преследването на радостта. С каквито и предизвикателства да се сблъсква дуото през целия албум, не след дълго те отново се завръщат към позитивното, това е история за екстаз и за наслада, надминаваща неизбежната ни човешка погрешност.

Написан през последните три години, WET TENNIS е доказателство за издръжливостта на изпълнителите и тяхната отдаденост към фенове, наречени The Freak Fam.  Музикантите успяват в реално време да си взаимодействат със своята общност, да експериментират и да получават обратна връзка за идеи, които в крайна сметка инкорпорират в албума. Това са песни, направени за техните фенове, но и по-важното, заедно с тях.

Тенисът заема видно място във визуализацията на албума. Самата игра представлява Soph и Tuck, които си подхвърлят идеи един на друг в процеса на писане, двамата имат много различни интереси, но там, където се припокриват, е онова сладко място, което е SOFI TUKKER.

Водещият сингъл на албума, озаглавен „Summer in New York“, е фигуративна обиколка на Ню Йорк, водена от дуото. Парчето бележи момент на пълен кръг за тях, завръщайки се отново в града, след като прекарват последните няколко години в Уест Палм Бийч. Този трак е посветен на родното място на SOFI TUKKER, домът, който ги посреща след като завършват колеж и им осигурява вдъхновение за най-ранния им проект.

Tracklist:

1. Kakee
2. Original Sin
3. Summer In New York
4. Forgive Me feat. Mahmut Orhan
5. Wet Tennis
6. Interlude
7. Sun Came Up feat. John Summit
8. Larry Bird featuring Tuck's Dad
9. Hold feat. BOII
10. Mon Cheri feat. Amadou & Mariam
11. Freak
12. What A Wonderful World


ПОСЛЕДВАЙТЕ SOFI TUKKER
INSTAGRAM|FACEBOOK|YOUTUBE|TIKTOK |TWITTER

ПОСЛЕДВАЙТЕ SONY MUSIC
INSTAGRAM|FACEBOOK

ПОСЛЕДВАЙТЕ VIRGINIA RECORDS
FACEBOOK|INSTAGRAM|YOUTUBE|WEBSITE