СЛУШАЙТЕ „VEGAS“ ТУК 

RCA Records се очаква да представят официалния саундтрак към предстоящата оригиналния продукция ELVIS на 24 юни 2022 г. Водещият сингъл от Doja Cat, озаглавен „Vegas“, е интерпретация на парчето „Hound Dog“ на краля на рока Elvis Presley и вече е достъпен във всички дигитални платформи. Парчето прави своя дебют на фестивала Coachella по-рано тази година, където певицата получава висока оценка за своето представяне. С нея на сцената е и госпъл изпълнителката Shonka, която влиза в ролята на Big Mama Thornton във филма, и също ще бъде част от саундтрака.

„Определено видяхме всички доказателства, от които се нуждаем, за да кажем, че Doja заслужава да бъде хедлайнер на Coachella 2022.“, коментираха от UPROXX.

ELVIS е единствен по рода си кино спектакъл , дело на режисьора-визионер Baz Luhrmann, който изследва живота и музиката на Elvis Presley (в ролята Austin Butler) през призмата на сложните му отношения с неговия загадъчен мениджър, полковник Tom Parker (Tom Hanks). Саундтракът включва изключителните творби на краля на рока, обхващащи периода 1950 г. – 1970 г., като същевременно отпразнува разнообразните му музикални влияния и трайното въздействие върху популярните изпълнители днес.

Известна  както със своята креативност и завладяващо сценично присъствие, така и с уникалните си,  спиращи дъха шоута, Doja Cat е изпълнявала на множество фестивали, включително Rap Caviar Live Miami, Posty Fest, Day n Vegas и Rolling Loud LA. Именно по тази причина, последното й турне бива разпродадено едва за 10 минути! Албумът й Planet Her, който излезе през юни 2021 г., бе номиниран за GRAMMY и си спечели челни позиции в класациите - #1 в Billboard Top R&B Albums, и също и #2 в Billboard Top 200 и Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums, правейки това най-успешния й дебют до момента. Номинираното за  GRAMMY и водещо парче в Planet Her, „Kiss Me More“ с участието на SZA, е с платинен сертификат по продажби, а също така е на #1 в Top 40 с над 2.8 милиарда стрийма в дигиталните платформи.


ПОСЛЕДВАЙТЕ DOJA CAT
INSTAGRAM|FACEBOOK|YOUTUBE

ПОСЛЕДВАЙТЕ SONY MUSIC
INSTAGRAM|FACEBOOK

ПОСЛЕДВАЙТЕ VIRGINIA RECORDS
FACEBOOK|INSTAGRAM|YOUTUBE|WEBSITE