ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ТУК

Преди броени дни обичаният български изпълнител и музикант Стенли се завърна с изненадващ музикален проект, озаглавен „Невинно сърце“. Динамичното парче е в стилистиката на предходния му сингъл „Електро“, който излезе на музикалния пазар година по-рано и представи изпълнителя в нова и различна светлина.
Ако има една дума, която описва Стенли като артист, то тя със сигурност би била „експериментатор“. Кариерата му е олицетворение на нетърпимост към клишетата и е водена от порива му за постоянни промени. Днес Стенли за пореден път провокира и изненадва. Вдъхновена от 80-те години на миналия век, песента  му „Невинно сърце“ съчетава звуци и ефекти, характерни за електронната музика по онова време.
„Невинно сърце“ е творческа колаборация между Стенли, Светлин Къслев (аранжимент), Людмила Сланева (текст) и Станислав Вълчев (китара). 
„Въпреки дългогодишната ни съвместна работа и множеството общи проекти, предизвикателството да пиша текстове за него е все още огромно. Стенли е безкомпромисен към творчеството си и държи всяка дума да пасва перфектно на музикалната линия“, споделя съпругата на Стенли Людмила (Локо).
На 14 май, заедно с аудиото, в YouTube канала на Стенли излезе и музикалното видео към „Невинно сърце“. Режисиран от талантливия Тото Марковски, клипът се отличава с атрактивни визуални и 3D ефекти, в хармония с тематиката на песента.
През октомври Стенли ще се качи на сцената на Зала 1 на НДК, където ще поднесе на публиката емоционални изпълнения на песни като „Обсебен“, „Чужди тела“, „Невинно сърце“ и още много, сред които и нови заглавия от предстоящия му студиен албум – „Любовен експрес“.

СЛУШАЙТЕ “НЕВИННО СЪРЦЕ” ТУК


ПОСЛЕДВАЙТЕ СТЕНЛИ
FACEBOOK | INSTAGRAM