ГЛЕДАЙТЕ „SUPERMODEL“ ТУК

Световните рок звезди Måneskin представят дългоочакваната визуализация към последния си сингъл „SUPERMODEL“. Издаването на видеоклипа идва малко след като групата бива наградена с втори платинен сертификат за хитовото си парче „Beggin“.

Заснета в Лондон и режисирана от Bedroom projects (The 1975) и Ben Chappell (Arctic Monkeys, Nine Inch Nails), кинематографичната визуализация представя Måneskin в стил Gucci. Комбинирайки класически елементи от творчеството на Tarantino и Hitchcock, те перфектно улавят пламенното настроение на песента, докато в клипа се развива поредица от катастрофални събития .

„В клипа искахме да отдадем почит на любимите си филми от 90-те години. В песента се опитахме се да уловим историята на енигматичния герой и искахме видеото да отразява това визуално. След като ни хрумна идеята, работихме заедно с режисьорите, за да пресъздадем кадри от най-значимите за нас филми. Толкова се забавлявахме да го снимаме в Лондон, играейки забавни сцени.", коментира групата.

„Клипът на Måneskin е проект, вдъхновен от препратките към смесицата от филми от 90-те, като Run Lola Run, Reservoir Dogs, както и Hitchcock, и малко от Холивуд през 1950-те.”, споделят Bedroom projects.

„Това видео се появи на бял свят след седмица престой около басейна в Ел Ей, докато преглеждахме списания Vogue от 90-те и говорехме за любимите си филми от този период. Опитахме се да вмъкнем възможно най-голям брой малки препратки във визуализацията.”, добавя Ben Chappell.

По-рано този месец с изненадващо изпълнение на конкурса Евровизия групата пусна актуалния си сингъл „SUPERMODEL“, продуциран с Max Martin и неговия екип. Калифорнийският рок химн се базира на персонажи, които те са срещнали по време на престоя си в Ел Ей.

Смесвайки класическия с модерния звук, Måneskin връщат рокендрола на върха на международните класации. Victoria (бас китара), Damiano (вокал), Thomas (китара) и Ethan (барабани) започват кариерата си по улиците на Рим през 2015 г. и само за няколко години успяват да се превърнат в едни от най-популярните рок изпълнители на своето поколение. В момента групата има над 5 милиарда стрийма във всички дигитални платформи. С чисто новия видеоклип към хитовия си сингъл „SUPERMODEL“, те продължават да се утвърждават като една от най-вълнуващите формации в днешно време.ПОСЛЕДВАЙТЕ MÅNESKIN
INSTAGRAM|FACEBOOK|YOUTUBE

ПОСЛЕДВАЙТЕ SONY MUSIC
INSTAGRAM|FACEBOOK

ПОСЛЕДВАЙТЕ VIRGINIA RECORDS
FACEBOOK|INSTAGRAM|YOUTUBE|WEBSITE