СЛУШАЙТЕ “BERLIN“ ТУК

Изпълнителят с над 2 милиарда слушания (включително милиард от хита му „Nevermind“) Dennis Lloyd се завръща с новия си сингъл „Berlin“. Парчето олицетворява началото на вълнуващо пътуване за израелския музикант. След като продава над 16 хиляди билета за две вечери в Menora Mivtachim Arena в Тел Авив, той се премества с приятелката си и трите им кучета, за да започне нов живот в малка ферма в Португалия. Откакто има по-близка връзка с природата, писането на песни се оказва лесно като детска игра за звездата и именно „Berlin“ е първият резултат от голямата промяна в живота му.

Песента също така представлява силна промяна в неговото звучене – текстът е изпълнен с жизнена енергия, допълнена от ярки хаус бийтове и алтернативни поп синтезатори. В Парчето, Dennis пее за желанието си да се откъсне от зоната си на комфорт и да се впусне в приключения по света - нещо, което повечето от нас нямат възможност да  изпитат по време на социалната изолация. Тематично, артистът написва трака малко след като започва своето собствено пътуване.

„Много съм развълнуван да споделя нова музика след дълга пауза, надявам се тази песен да ви помогне да създадете красиви спомени с хората, които обичате най-много. Това е първата песен, която написах, откакто се преместих в Португалия. След две години мечти за пътуване най-накрая успях да го направя и беше толкова вдъхновяващо да открия нови пейзажи, култури и езици“, споделя той.

„Berlin“  е написан и продуциран изцяло самостоятелно от Dennis, а след това е мастериран от номинирания за награда GRAMMY Luca Pretolesi, работил заедно с J Balvin, Major Lazer
 и Diplo.


ПОСЛЕДВАЙТЕ DENNIS LLOYD
INSTAGRAM|FACEBOOK|YOUTUBE|TWITTER

ПОСЛЕДВАЙТЕ SONY MUSIC
INSTAGRAM|FACEBOOK

ПОСЛЕДВАЙТЕ VIRGINIA RECORDS
FACEBOOK|INSTAGRAM|YOUTUBE|WEBSITE