ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ТУК

Михаела Маринова
сякаш е направила облог със себе си - не спира да се състезава със собствените си успехи. Новият ѝ музикален проект дава знак за удоволствието да бъде различна. Излизането на втория ѝ албум „До безкрай“ маркира впечатляваща музикална и лирическа стъпка напред, а сега е премиерата и на трети сингъл от него, озаглавен „Сладка грешка“. Песента флиртува със звученето на 90-те години, има прекрасен енергиен заряд и запомняща се мелодия.
Във видеото към „Сладка грешка“ (режисьор и оператор Виктор Милушев, хореограф Тея Радева), Михаела с радост тества и уменията си да танцува в компанията на някои от най-добрите професионалисти у нас.
През юни певицата тръгва на турне из страната, като концертите ще преминат през Варна, Бургас, Пловдив, Велико Търново, София. Преди по-малко от месец пък, Михаела се нареди и сред най-номинираните имена за Годишните Музикални Награди в категориите „БГ Изпълнителка“, „БГ Песен“ и „БГ Албум“.
Чувствам се точно там, където винаги съм искала да бъда, готова за всичко, което предстои – още музика, много срещи с публиката, нови сцени и проекти.“
Официалната аудио и видео премиера на „Сладка грешка“ е днес, 27 април, в 10:00 ч. във всички дигитални платформи, в българския радио и ТВ ефир и в YouTube канала на “Виржиния Рекърдс“.