ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ТУК

Бобо се появи на българската музикална сцена в апогея на телевизия ММ с хита „Първичен инстинкт“, в който си партнира с група „Димна завеса“. Само за една нощ се превърна от 18-годишно момчето в R&B и хип-хоп звезда. Зад гърба си има редица успешни музикални проекти, сред които „Пороци“ и „Всеки ден е велик ден“. С яркия си талант на автор, усещането си за модерност в музиката и специфичния си леко дрезгав тембър, Борислав Димитров – Бобо, е един от най-интересните артисти у нас. Твори във всякакви стилове – от рага, през R&B до хип-хоп, а в новия си проект озаглавен саркастично „Мъка“, той залита и по нашумелия в световен мащаб афро фюжън. В „Мъка“ Бобо си партнира с популярния македонски рапър Марко Маринкович – Slatkaristika. Песента е и първи знак за предстоящия студиен албум на Бобо, наречен ALKEBU-LAN  – древното име на Африка, от където са и корените на изпълнителя по бащина линия.

Музиката и текста на „Мъка“ са на Бобо, а по продукцията на парчето работят нигерийският продуцент - Cracker Mallo (“Черната пантера 2) и Борислав Миланов. Видеото на „Мъка“ е свързано с цял късометражен филм, създаден за предстоящия албум на Бобо. Нестандартните визуализации са на режисьора и носител на много награди – Димитрис Георгиев и един от най-добрите кино екипи у нас. Гледайте ТУК.
Аудио и видео премиерата на „Мъка“ е днес, 28 април, във всички дигитални платформи, в българския радио и ТВ ефир и в официалния YouTube канал на Бобо.