Няма съмнение, че те са една от най-активните групи на съвременната поп-денс сцена у нас. Преди месец DEEP ZONE Project стартираха музикалното лято с песента „Punta Cana”, която от деня на премиерата си обикаля родните клубове и вече няколко седмици стои в класацията Топ 10 за най-слушани парчета в българския ефир. Групата не ни позволява да затаим дъх задълго и вече е готова с хит номер 2 за лято 2023. Днес, 29 юни, е неговата официална аудио и видео премиера. Гледайте ТУК.
Песента е в колаборация с известния гръцки изпълнител Aristos Constantinou и се отличава с взривяващ денс бийт, живи балкански инструменти и емоционален текст. По музиката работят Диан Соло и Дани Димитров, а в писането на текста си партнират Анастасия Мавродиева и Aristos Constantinou
Вокалистката на формацията - Ева Мария - се справя отлично с пеенето на български и гръцки език, след като преминава през интензивни уроци, също както се подготвя и за предишния им сингъл "Punta Cana“, в който пее на испански.
Освен с аудио, „Апокалипсис“ излиза и с впечатляващ видеоклип, режисиран от Доби Николов. Във видеото DEEP ZONE Project са позиционирани на специална въртяща се платформа и са снимани с камера за 360-градусова картина.
„След снимачния ден и тримата имахме световъртеж и се чувствахме като с морска болест. Все едно се бяхме возили на яхта в бурно море. Много сме щастливи от финалния резултат и нямахме търпение да го споделим с нашите фенове“, разказват за видеото DEEP ZONE Project.
Официалната аудио и видео премиера на „Апокалипсис“ е днес, 29 юни, във всички аудио стрийминг платформи, в българския радио и ТВ ефир и в YouTube канала на групата.
Проектът „Апокалипсис“ е осъществен със специалната подкрепа на GigaFiber, дългогодишен партньор на групата, който се грижи за свързаността и комуникацията им с публиката.